Як повідомляє Павло Глоба, відомий астролог, один із знаків буде улюбленцем долі. Удача буде супроводжувати цей знак Зодіака у всіх справах. Однак і іншим знакам щаститиме.

Овен

Овни стали головними щасливцями серпня - фортуна буде на їхньому боці не тільки у фінансах, але і в любовних справах. Така удача цілком заслужена, адже в попередні місяці представникам вогняного знаку потрібно було прикладати чимало зусиль, щоб досягти бажаного. У серпні ж Овни-трудяги будуть наповнені позитивною енергією, яка запросто притягне до них гроші.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Прояв щедрості зірок може бути у вигляді премії, вигідної угоди та нової пропозиції по роботі, де їх працю гідно оцінять. В цей час Овнам потрібно не лінуватися і не відхиляти пропозиції, що надійшли, вони можуть досягти багато чого, - радить астролог. Відпочинок собі можна буде влаштувати трохи пізніше, як тільки Овни дістануть все, чого варті.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Лев

Леви в серпні відчують небувалий заряд натхнення і сили на те, щоб виконати все, чого вони захочуть. У першій половині серпня Леви можуть очікувати несподіваний фінансовий прибуток. Це може бути також премія, успішна здача проекту, гідна оцінка їх праці і здібностей.

Фінансова удача може перевищити всі можливі очікування. Якщо до цього Леви працювали в поті чола, то тепер вони можуть не сумніватися в заслуженому прибутку.

Терези

У першій половині серпня Терези можуть очікувати небувале везіння, яке направить їх на шлях фінансового благополуччя. Удача буквально буде направляти їх за собою, як каже Глоба у своєму прогнозі.

Козеріг

У цьому серпні Козероги в прямому сенсі можуть всі. В області фінансів Козерогів чекає прилив натхнення після важкого місяця затемнень. Цілі, які поставлять перед собою Козероги, з легкістю здійсняться в реальності, якщо вони не пустять справи на самоплив.

Прогноз повідомляє, що Козероги можуть зараз не боятися додаткових підзаробітків, там можна буде отримати чималі гроші.

Нагадаємо, раніше був еротичний гороскоп на 5 серпня для всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.uа повідомляв гороскоп на тиждень 5 - 11 серпня для всіх знаків Зодіаку.

Ще Портал Знай.uа писав гороскоп на 5 серпня для всіх знаків Зодіаку.