Знаменитий астролог Павло Глоба розповів, що цей тиждень стане особливим для деяких знаків Зодіака, на них чекає шалений успіх та досягнення цілей, до яких вони йшли давно.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Близнюки

До середини серпня на близнюків чекає маса позитиву, де б вони не опинилися. Це буде ідеальний час для подорожей, зміни обстановки, нових знайомств в інтернеті, а також для грандіозних покупок.

Зірки не радять економии, а навпаки, саме час потішити себе тим, чого так давно хотілося.

Також зараз гарний час для Близнюків, які шукають нову роботу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Лев

У Левів буде аж чотири дуже сприятливі дні — понеділок, вівторок, а також 9 і 10 серпня. Ці дня найкращі для вирішення надважливих справ. Цього тижня Леви можуть стати більш впевненими у собі, більш харизматичними і привабливими.

Це означає, що в особистому житті все у них буде добре.

Діва

У Дів цей тиждень буде ідеальним для кохання та романтики. Це стосується не тільки тих, хто вже знайшов другу половинку, але й тих, хто перебуває у пошуках.

Терези

У Терезів цей тиждень пинесе безлыч можливостей, важливо лише правильно ними скористатися.

Астролог зазначає, що зараз Терези можеть круто повернути своє життя в кращий бік. Для цього буде потрібно трохи сміливості, віри в себе й везіння, яке прогнозується 9 і 10 серпня.

Водолій

У представників цього знаку Зодіаку тиждень може видатися дуже насиченим і позитивним. 5, 6, 9 та 10 серпня на Водоліїв чекає велике везіння, удача буквально переслідуватиме їх у всіх сферах життя.

Нагадаємо, астрологи склали гороскоп удачі на серпень.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий астролог пояснив, яким знакам Зодіаку зірки обіцяють амурні подвиги цього літа.

Також портал Знай.ua писав, астрологи назвали саморуйнівні знаки Зодіаку.