Знаменитий астролог Павло Глоба назвав знаки зодіаку Зодіаку, яким неймовірно пощастить на цьому тижні.

За словами астролога, гороскоп на тиждень з 6 по 11 серпня обіцяє неймовірний успіх і казкове багатство трьом знакам Зодіаку. Павло Глоба також підказав, що потрібно зробити, щоб не втратити свй шанс.

Овен

Овнів на цьому тижні буде радувати оточення. Вдало складуться всі зустрічі, як робочі, так і любовні. У період з середи по п'ятницю вам доведеться багато працювати. Але воно того варте - надійде пристойна сума грошей! А у вихідні на Овнів чекають чудові новини від родичів, що живуть далеко від них. Крім того, у представників цього знака Зодіаку з'явиться шанс відправитися в поїздку. Не пропустіть його, адже зірки пророкують, що відпустка принесе Овнам не лише моральне задоволення.

Лев

Левам зірки обіцяють зустріч з друзями чивисокопоставленими персонами, завдяки якій благополучно вирішаться важливі особисті або кар'єрні завдання. Це станеться в середині тижня. На вихідних чекайте гостей. Ця зустріч, до речі, буде дуже корисна Левам: можливо, хтось із їхніх друзів чи родичів запропонує спільний проект або вигідно вкластися в якусь справу. Не відмовляйтеся, адже ця пропозиція в надзвичайно позитивно вплине на ваше подальше фінансове благополуччя!

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще


Терези

Терези на цьому тижні виявляться в центрі найдоброзичливішої уваги. Прийдуть чудові новини здалеку або відбудеться довгоочікувана поїздка. В цілому весь тиждень представники цього знака Зодіаку будуть спокійні і на подив миролюбні. Аобставини будуть складатися саме так, як Терезам б хотілося. В кінці тижня зірки обіцяють власникам цього Знака пристойні гроші - головне, витратити їх з розумом. На вихідних доведеться перевертати гори ... але на цей раз вони виявляться м'якими і податливими.