Анекдоти здатні принести заряд хорошого настрою навіть в спекотний і виснажливий робочий день. Анекдоти від Знай.uа розсмішать вас і всіх ваших рідних.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

✱ ✱ ✱

Ідеальна дружина і ідеальний чоловік.

- Любий, іди горілку пити!

- Люба, я ще підлогу не домив!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

✱ ✱ ✱

Хочеш забезпеченого чоловіка - візьми та забезпеч.

✱ ✱ ✱

- Здрастуйте! Перепишіть на мене свою квартиру.

- Що?!

- Ой, вибачте, не з того почав... Ви вірите в Бога?

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

✱ ✱ ✱

Якщо ви зустріли на вулиці ваше шкільне кохання і бачите, що вона абсолютно не змінилася, то це донька вашого шкільного вохання, а ваше шкільне кохання - це товстунка поруч з нею.

✱ ✱ ✱

Дивно, але "Я тобі не раджу…" - порада.

✱ ✱ ✱

У конкурсі вантажників впевнено перемогли два мужика з Харкова. Вони занесли рояль на 12‑й поверх. При цьому 11 раз по п'яні помилилися під'їздом.

✱ ✱ ✱

Дуже корисна порада чоловікам. Якщо ваші очі закрили м'які ручки, в спину вперлися пишні груди і пухкенький животик, а ззаду почулося: "Відгадай, хто?" - у будь-якому випадку відповідайте: "Серьога, ти, чи що?" Повірте, так буде краще.

✱ ✱ ✱

В операційній:

- Докторе, мені боляче!

- Тихо! Йде іспит. Не підказуйте!