Мешканка Астрахані Олена на своїй шкурі відчула всі «принади» зорового контакту з прибульцями. Дівчина йшла пізно ввечері додому. Коли в якийсь момент на вулиці вмить стало дуже світло, як від фото-спалаху. Олена підняла голову вгору і помітила пару яскравих куль. Коли оьекты зникли, дівчина зрозуміла, що її очі майже нічого не бачать. Через деякий час зір не повернулося. Олена насилу добралася до будинку, а на наступний день звернулася до лікаря. Їй повідомили про опік рогівки на обох очах. Зараз дівчину готують до серйозної операції, передає Vladtime.

Уфологи вивчили показання астраханки і прийшли до висновку, що НЛО з Нібіру винен у каліцтві дівчини. Космічний апарат інопланетян ледь не позбавив росіянку зору, застосувавши систему захисту від сторонніх очей. Вчені давно підозрювали, що літаючі тарілки пускають колірний спектр, незручний для людського ока. Таким чином, вони випалюють очі засмотревшихся дотла. Ефект дії такий же, як у зварювального апарату. Всі люди знають, що на неї не можна дивитися без захисних засобів, але кожен мимоволі дивиться саме туди. За кілька днів до цього випадку, інший житель Астрахані повідомив в соціальних мережах, що побачив у небі вогненний НЛО. Чоловік прикріпив до повідомлення знімок дивного об'єкта.

Вчені заперечують теорію уфологів з невідомим літаючим об'єктом. Фізики кажуть, що спалах була замиканням електропроводи лінії передач. Якщо в цьому місці не було проводів, то не варто виключати кульову блискавку. Вона також нагадує зварювання і при тривалому спостереженні може завдати шкоди зору.

Нагадаємо, в Україні планують легалізувати азартні ігри, а саме - казино.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.uа, перлині моря подарують нові потужні крила.


Також Знай.uа писав про те, що камера майбутнього смартфона шокувала користувачів.