Прісноводне озеро Мічиган - найбільше озеро США і належить до групи Великих озер. Його глибина сягає до 281 м, довжина 500 км. У багатьох великих озерах світу спостерігали загадкових істот, проте в Мічігані, на диво, подібних легенд про "водяних монстрів" немає. І тим не менш, у ньому по всій видимості мешкає щось дуже велике і чорне. Те, що нещодавно потрапило на камеру відеоспостереження. Ця відеозапис відразу ж викликала безліч суперечок. Тому що на розмитих кадрах складно визначити, що це таке - величезна змія, вугор або грудку водоростей.


У всесвітню павутину відео виклав місцевий житель Тому Вензел. Він назвав це загадкова істота "нашим місцевим лохнеським чудовиськом". На ролику дивіться рівно посередині в район пристані і майже відразу ж помітите в хвилях довгий чорний силует. У якийсь момент навіть видно його хвіст. Це істота намагається подолати хвилі, які неминуче несуть його на опори пристані. Однак впоратися зі стихією йому не вдається і хвилі протягують її через опори.



Через кілька миттєвостей це істота вже в спокійному темпі випливає з лівої сторони пристані і ховається за кадром. Багато що вказує на те, що це не просто водорості. Істота рухається як живе, спритно викручуючи хвостом, а на його тілі в кінці можна помітити плавники, як у крокодила. Але це звичайно не крокодил, а щось куди більш довге і схоже без лап (та й не тут водяться крокодили). Складно оцінити його розміри, не знаючи точних параметрів пристані. Відомо лише, що висота маяка 12,5 метрів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Бойовики захопили дві сотні людей на Донбасі.


Як повідомляв раніше Знай.іа, Джошуа і Руїс домовилися про реванш.


Також Знай.іа писав про те, що тіло невідомого чоловіка виявили на вулиці Пулюя.