Психолог і сексолог Березня Джуліані, родом з Італії, провела ціле розслідування і склала список найбільш небезпечних питань, які варто уникати на першому побаченні. Причому їх бажано уникать і чоловікам, і жінкам.

1 Ти хочеш створити сім'ю?

На першому побаченні взагалі не варто говорити про шлюб і дітей. Тема небезпечна вже тому, що сама по собі починає керувати сценарієм вечора, змушує фантазувати в строго визначеному напрямку і будувати фантазії, замість того щоб просто розмовляти.

2 Чому ви розлучилися з минулим партнером?

Це вже схоже на допит. Взагалі тема колишніх - це порушення личныъ кордонів, задаючи такі питання, ви створюєте у співрозмовника сильне почуття незахищеності. Тому краще уникайте навмисного копання в його минулому. Почекайте і скоро самі все дізнаєтеся.

3 Коли ми зустрінемося знову?

З одного боку, це питання сигналізує потенційному майбутньому партнеру, що іскра є. Але з іншого - він позбавляє момент першої зустрічі чарівності, змушує почати щось планувати.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

4 А скільки ти одержуєш?

Краще дізнатися більш узагальнено: "Тобі подобається твоя робота?" Якщо будете уважно слухати відповідь, почуєте десь і про фінанси.

5 Ти зраджувала своїм колишнім?

Краще запитати: "Що ти найбільше не любиш в стосунках?" До того ж це більш зручний питання, якщо хочете зрозуміти, які аспекти людина вважає фундаментальними у відносинах.

6 Часто ти зустрічаєшся з друзями, не завадить це серйозних стосунків?

Краще запитати: "Що ти зазвичай робиш зі своїми друзями? Куди ви ходите? Як проводите час?" і т. д. Це питання дасть краще розуміння того, як людина будує відносини з іншими.

7 Батьки лізуть у твоє особисте життя?

Тема батьків взагалі, а тим більше батьківського впливу на людину - це дуже делікатна сфера. Деякі задають це питання, намагаючись заздалегідь зрозуміти, звідки може виходити загроза щасливим відносинам. Ось тільки навряд чи вдасться отримати на нього чесну і конкретну відповідь.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху зустрінеться з Зеленським.


Як повідомляв раніше Знай.uа наступник Зеленського сфотографувався з одеським "двійником".


Також Знай.uа писав про те, що Києві орудують банківські аферисти.