У всьому світі вже давно розпочався культ гарного спортивного тіла і здорового способу життя. Це ніяк не обходиться без спорту. Зараз існує безліч різних видів спорту і кожен вільний вибирати саме те, що підходить саме йому. Надзвичайну популярність набирають також водні види спорту, які не тільки додадуть адреналіну в життя кожного, але і істотно прокачають всі групи м'язів. Однією з таких знахідок є вейкбординг.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Чималих зусиль доводиться докласти новачкам для того, щоб хоча б стати на дошку. Але є набір цінних порад, які зможуть прискорити цей процес і дозволять насолодитися катанням на вейкборді сповна і вони представлені у відео нижче.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі набирає популярність ролик з ефектним трюком дівчини на вейкборді.

Раніше повідомлялося, що екстремали прокотилися на вейках по калюжах.