Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні ви успішно виконаєте свої обов'язки, і вас помітить начальство. Більше уваги приділяйте близьким людям, присвятіть їм свій вихідний.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні почнеться період сумнівів: за що б не бралися, ймовірно, зіткнетеся з труднощами. Не соромтеся звертатися за допомогою, але будьте уважні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні доля підготувала для вас невеликий шанс, так що не пропустіть його, особливо якщо заїла рутина. Не створюйте зайвої метушні, вирішуючи відразу кілька питань.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні у вас знайдеться час для вирішення матеріальних питань. Якщо давно хотіли змінити місце роботи на більш прибуткове, зараз підходящий для цього період.

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

На цьому тижні варто більше спілкуватися з людьми. Не завадить освіжити домашню обстановку. Зірки дають добро на велику покупку до кінця цього періоду.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні проявіть працьовитість - це допоможе уникнути всіляких проблем. Навколишні відчують вашу слабину і спробують маніпулювати.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні все корисне можна сміливо відкласти, а займатися тільки приємним. Така свобода, швидше за все, буде дратувати тих, хто собі нічого подібного не дозволяє.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

На цьому тижні вам варто зайнятися саморозвитком. Знайдіть підходяще джерело: курси, майстер-класи. Також постарайтеся розрахуватися з боргами і не нехтувати обов'язками на роботі.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні ви усвідомите, що друзі не завжди бувають праві. Поступатися ви не зобов'язані, але подумайте, що важливіше - наполягти на своєму, або не розпалювати конфлікт.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні вам потрібно закріпити те, що бовтається, а також викинути те, що вже відслужило. Вам захочеться з'ясовувати стосунки з людьми, які перестали викликати довіру.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

На цьому тижні колеги можуть розповісти багато цікавого. Отримавши несподівану інформацію, не поспішайте ділитися нею з усіма оточуючими. Плітки вам точно не потрібні.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні вас почнуть перевіряти на міцність, покладайтеся на підказки інтуїції. В нагороду влаштуйте собі вихідний: рибалка або шопінг, салон краси або нова комп'ютерна гра.