Стало відомо, які знаки Зодіаку серед жінок зовсім скоро стануть щасливими нареченими і дружинами. Вже до кінця 2019 року 4 жіночих знаку Зодіаку стануть володарками обручок від чоловіків, які призначені їм долею.

Астролог Глоба назвав знаки Зодіаку, які вийдуть заміж вже до кінця 2019 року, про це повідомляє ресурс Clutch.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Щасливиця №1: Овен

Самотні жінки-Овни вже цього літа закрутять дуже бурхливий роман, який має всі шанси перерости у весілля.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Овни, які вже перебувають у серйозних відносинах, зможуть також отримати обручку. Але для цього доведеться навчитися бути більш жіночною і слабкою. Варто перестати звинувачувати в усьому свого чоловіка і перестати його контролювати. Тоді він тут же побіжить в ювелірний магазин за кільцем.

Щасливиця №2: Діва

Напевно Діви заздалегідь точно знають, за кого вийдуть заміж, в який час і який буде їх весілля. Але якщо ви поки далекі від таких відносин, то будьте впевнені — саме в цьому році ви зустрінете свого обранця.

Він підкорить ваше серце, зруйнує своєю появою всі плани і запропонує руку і серце, зачарований вашим шармом.

Щасливиця №3: Стрілець

Войовничі жінки-Стрільці — ті знаки Зодіаку, яким доля надішле людину, яка переверне їх внутрішній світ і заспокоє бурхливий вогонь всередині, приборкавши непокірну бестію.

Ви поринете в кохання, як у вир з головою. Почуття будуть такими сильними, що зволікати з весіллям просто не буде ніяких сил. Зірки кажуть, що не варто сумніватися — це ваш чоловік. Можете сміливо виходити заміж.

Щасливиця №4: Козеріг

Козероги, які вже давно чекають на своє заповітне колечко, нарешті його отримають. Навіть якщо ви вже зневірилися отримати пропозицію, вона надійде вам в самий несподіваний момент. І вже в 2019 році ви зіграєте весілля.

А ось самотні Козероги навряд чи встигнуть вийти заміж до кінця року. Ви можете зустріти свою любов. Але свято буде трохи пізніше.

Нагадаємо, раніше гороскоп на 18 серпня: Овни опиняться на межі відчаю, а Скорпіони побіжать до лікаря.

Також Знай.uа писав, що головні везунчики серпня: яким знакам Зодіаку привалить нереальне багатство.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що еротичний гороскоп на 18 серпня: хто буде магнітом притягувати протилежну стать.