Кліпмейкер Алан Бадоєв та хореограф Олена Коляденко, які стали режисерами "Ходи гідності" до Дня Незалежності України, пообіцяли надати дійству "трохи видовищності, зрозумілою кожному українцю".

"Хода гідності – це масштабний захід, в якому візьме участь "гордість країни": представники різних військ, ветерани АТО, медики, вчителі, спортсмени, дипломати, волонтери, а також діти. День Незалежності – це честь і пам'ять нашої країни. У цей святковий і урочистий день ми хочемо додати трохи видовищності, зрозумілою кожному українцю. Безумовно, основні державні канони будуть дотримані. Ми їх шануємо і намагаємося врахувати всі деталі", – йдеться у повідомленні.


Як все це буде, ми всі побачимо 24-го серпня. А поки фантазію включили інтернет-користувачі жартують про те, яким вийде парад в шоу-бізовому стилі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Алан Бадоєв, у чиєму портфоліо яскраві кліпи для Анни Сєдокової, Олі Полякової, Ані Лорак та інших зірок, до недавнього часу був бізнес-партнером Володимира Зеленського.

Нагадаємо, у Зеленського вирішили долю російської мови в Україні.


Як повідомляв раніше Знай.uа у Києві прогримів потужний вибух, замішані мільйони.


Також Знай.uа писав про те, що "Лучшего" президента України розгнівало рішення про День Незалежності.