Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Типовий фізрук

Серія мемів про типових вчителів фізкультури, які хваляться перед учнями своїми фізичними можливостями, але насправді страждають від надмірної ваги.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Дволикий осушувач повітря

Мем з осушувачем повітря, який стоїть перед дзеркалом. Елементи передньої частини приладу схожі на обличчя з посмішкою, а задня частина у відображенні — на гримасу жаху.