Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Пружні сідниці замінили «невірного хлопця» у мережі

Не так давно в соціальних мережах з'явився новий мем, на якому сфотографовані дві волейболістки з заднього ракурсу. Але не думайте, що їх п'яті точки покликані тільки радувати око, бо насправді це метафора до битв між титанами. Варто відзначити, що оригінал фото з'явився ще в 2011 році на Reddit.

І тільки зараз він розлетівся по соцмережам і придбав спотворену версію: попа однієї дівчини була трохи збільшена. Пізніше реддитор vlas667 зробив з фото мем.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Майже за добу пост набрав біля тисячу коментарів і більше 43 тисяч апвотів. І така популярність породила безліч послідовників.

Снуп Дог і мем про маріхуану

Варто почати з того, що в червні 2018 року сенат Канади, легалізувавши продаж маріхуани, закон набув чинності 17 жовтня. Через кілька днів спеціалізовані магазини повідомили про дефіцит канабісу.

Пізніше відомий американський репер Снуп Дог опублікував мем російською мовою про легалізацію легких наркотичних засобів у Канаді. Фотографію він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

У мемі говориться, що в Канаді повідомили про дефіцит марихуани після її легалізації. Під написом розміщено колаж із чотирьох стокових фотографій, на яких чоловіки тримаються за серце. При цьому всі вихідні знімки спритно відретушовані: на обличчя молодих людей, що страждають автори мему наклеїли голову самого Снуп Дога.

У свою чергу репер поки що ніяк не прокоментував опубліковану картинку, зате його фанати посміялися над мемом.