Модниці і трендсеттери намагаються продовжити яскраві, насичені дні з допомогою літнього фарбування. Самий свіжий і трендовий колір на осінь – ліловий.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Даний тренд впевнено захоплює Instagram. І однією з перших в ліловий пофарбувалася кумир мільйонів Кайлі Дженнер. Вже після неї цей тренд з'явився в наймодніших акаунтах Instagram.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Новий колір додасть яскравості майбутньої осені, адже фарбування набирає все більшу популярність в соціальних мережах.

Блогерки та просто любителі яскравих фарбувань публікують свої варіації на тему лілового кольору волосся, а також демонструють різні способи стрижок і укладання — заплітають лілові коси, завивають фіолетові кучері, комбінують ліловий з іншими тонами волосся.

Нагадаємо, нова колекція жіночих комбінезонів MustHave.

Як повідомляв Знай. ua, що подивитися на Ukrainian Fashion Week SS 2020.

Також Знай. ua писав, що 3D-принтер навчили робити взуття з пластикових пляшок.