Німецька автомобільна компанія BMW представила броньований X5 Protection VR6. Ця модифікація відмінно підходить для президентського кортежу Зеленського. Про цю новину повідомляє портал автомобільних новин autocentre.ua.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Слід зазначити, що це не перша модифікація броньованих автомобілів BMW. Вже протягом 15 років німецький автовиробник випускає супернадійні машини. Новий кросовер BMW X5 Protection VR6 має шостий рівень захисту, який відповідає стандартам VPAM.

Хоч і на перший погляд броньований кросовер виглядає як стандартна версія, проте кузов і скло BMW X5 Protection VR6 може протистоять кулям 7,62 мм автомат АК-47), вибухів 15 кіло тротилу, а також атак зверху. Автомобіль здатний витримати 200 грамів вибухівки та кулю середнього калібру.

Перебуваючи всередині BMW X5 Protection VR6, пасажир може відчути себе в безпеці - скло має товщину 30 сентиментів і здатне витримувати кулі, також, як і сталь.

До того ж, супернадійний кросовер має спеціальний паливний бак, який має захист проти загоряння. Звичайно, автомобіль не з легких, але це не заважає йому володіти хорошими характеристиками для втечі або переслідування. BMW X5 Protection VR6 обладнаний 4,4-літровий V8-циліндровий двигуном подвійним турбонаддувом і потужністю 530 кінських сил. Машина розганяється до 100 км всього за 5,9 секунди. Максимальна швидкість складає 210 кілометрів на годину.

Нагадаємо, що Китай придумав для Tesla щось неймовірне.

Як повідомляв портал Знай.ua, електричний Porsche Taycan встановив новий рекорд.

Також портал Знай.ua писав, що китайці оновили популярний кросовер.