Нове покоління зарядної станції Tesla Supercharger V3 здатне зарядити електромобіль всього за 5 хвилин на цілих 120 км пробігу.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що досягти такого показника вдалося за рахунок нової конструкції кабелю зарядки. У компанії же встигли заявити, що новий кабель значно легший, гнучкіший та ефективніший, ніж той що використовувався раніше.

Так виглядає новий кабель Supercharger V3 (зліва) у порівнянні зі старим (праворуч).

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відзначається, що зарядка Supercharger V3 вже в квітні повністю вийде на ринок, правда, поки лише в США. У Європі та Азії вона з'явиться в четвертому кварталі цього року.

Разом з тим варто відзначити, що стало відомо, що вже на наступному тижні (14 березня) Tesla явить світу новий компактний кросовер Model Y, хоча його масове виробництво стартує тільки в наступному році. Але в цьому році Tesla представить ще один новий автомобіль.

Звичайно ж, мова йде про повноцінне величезному пікапі, презентація якого відбудеться трохи пізніше в цьому році.

На жаль, більше ніяких подробиць про автомобілів Маск не повідомив, лише в черговий раз повторив, що він найбільше чекає саме на цій презентації. Втім, деякі подробиці про авто все ж ми дізналися. Наприклад, вартість нового Model Y буде на 10 відсотків більше, так як саме авто буде більше Tesla Model 3.

Ілон Маск вже давно дратує громадськість випуском повністю електричного пікапа. Наприкінці минулого року він кілька разів натякав на можливий дебют автомобіля в цьому році, кажучи, що йому вкрай не терпиться випустити автомобіль на ринок. Це буде відповіддю для конкурентів, які представили електрокари в комплектації величезних пікапів.

Крім того варто відзначити, що керівник американської компанії "SpaceX" та "Tesla" Ілон Маск вразив мережу. Він відповів російською на повідомлення користувачки соцмережі Twitter. Катерина Павлюченко привітала Маска з нагоди успішного запуску космічного корабля Crew Dragon і його стикування з Міжнародною космічною станцією.

У своєму твіті дівчина також поскаржилася на те, що "Роскосмос" навряд чи привітає своїх конкурентів з SpaceX з цією подією.

"Не думаю, що Рогозін або Роскосмос привітають вас, вони ніколи так не роблять, і це засмучує. Тому дозвольте запевнити вас, що всі космічні ентузіасти з Росії ради спостерігати успішну стиковку Crew Dragon і шлють вітання всій команді", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Bugatti випустила найдорожчий автомобіль у світі в єдиному екземплярі.

Як повідомляв "Знай.ua", Skoda представила вбивцю TeslaVision iV.

Також "Знай.ua" писав, що Ілона Маска відправили на Землю з Нібіру з важливою місією.

В Україні наступного року мають з'явитись дві зарядні станції Tesla