Ілон Маск – відомий винахідник, який має прихильників по всьому світу. Вони неодноразово відзначали, що він ніби виник з нізвідки. В Інтернеті можна знайти безліч детальної інформації про дитинство, юність і початок кар'єри Маска. Незважаючи на це, представники навколонаукових областей вважають, що насправді Ілон – набагато більше, ніж просто бізнесмен і винахідник.

Вони заявили, що він є месією, що з'явився на Землю, щоб врятувати людство від неминучого кінця світу. А з'явився він з тієї самої таємничої планети під назвою Нібіру. Ймовірно, саме з цим пов'язано його головне бажання – висадити людину на Марс.

Ця теорія має безліч підтверджень. Серед них – бачення майбутнього, високий рівень інтелекту Маска і його вражаючі ідеї. Все це відображається у винаходах компаній на кшталт SpaceX і Tesla.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Уфологи розповіли, що спостерігали за інженером протягом довгого часу. Отримані дані допомогли їм прийти до висновку про те, що Маск бореться за порятунок людства від Апокаліпсису, який повинен відбутися в разі зіткнення з убивчою Нібіру.

Експерти вважають, що Ілон нібито втік з Планети Х. Йому дуже сильно сподобалося на Землі, і він вирішив її врятувати. Уфологи поки не можуть відповісти на питання, чому винахідник вирішив покинути рідну планету. Але вони вважають, що повернутися назад він не зможе.

Певно, за допомогою компанії SpaceX винахідник збирається вивчити далекі простори космосу. Саме вони допоможуть йому знайти відповідь на питання про те, як же можна буде дати відсіч смертоносної Нібіру і врятувати нашу планету.

Раніше портал "Знай.uа" писав: Ілон Маск призначив прибульцям з Нібіру зустріч, запуски ракет всього лише прикриття

Як повідомлялося, Ілон Маск розповів про колосальні збитки від Tesla, це рекорд

Читайте також:втомобиль Tesla знищив улюбленого робота Путіна