В Лас-Вегасі автопілот Tesla Model S збив і зламав автономного російського робота Promobot, який повинен був брати участь у міжнародній виставці споживчої електроніки CES 2019. Судячи з усього, він не дожив до виставки. Випадковість, або ж злий жарт Маска - невідомо.

У мережі вже звикли жартувати над автопілотами Tesla. Система автономного управління електрокаром дає збій після чергового оновлення програмного забезпечення, то взагалі призводить до серйозних ДТП, у зв'язку з чим Tesla втрачає величезні гроші через падіння вартості акцій.

Тепер же приводом для троллінгу компанії Ілона Маска став дійсно незграбний інцидент: у Лас-Вегасі Tesla Model S збила автономного робота Promobot, який рухався по узбіччю. І хоча це була ніч, і побачити робота досить важко, авто збило робота, не порахуй його за перешкоду.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Видання Techthelead пише, що водій Tesla хотів спробувати режим повного автономного керування на ділянці, яка здалася йому порожній і безпечною. Водій запевняє, що не помітив перешкоду і вибачається перед інженерами, називаючи робота "милим".

Повідомляється, що робот постраждав, і навряд чи зможе функціонувати як і раніше, так що на виставку він не потрапить.

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.