Бренд Bugatti випустив найдорожчий у світі автомобіль. Унікальний у своєму роді гіперкар від французького виробника спортивних автомобілів Bugatti La Voiture Noire став найдорожчим сучасним автомобілем у світі.

Варто відзначити, що автомобіль випустили до 110-літнього ювілею виробника в єдиному екземплярі. Нещодавно відбулася презентація на Женевському автосалоні.

Машину продали майже відразу неназваному покупцеві за 11 мільйонів євро. Ходять чутки, що кругленьку суму за унікальний витвір автомобільного мистецтва виклав онук Фердинанда Порше.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Що відомо про автомобіль: суперкар отримав зроблений вручну вуглепластиковий кузов, під яким схований 1500-сильний 8-літровий двигун V16 з квартетом турбін, який використовують і інші сучасні Bugatti - Chiron, Chiron Sport і Divo. Якщо говорити про дизайн, то перше, що кидається в очі - це величезна підкова решітки радіатора і світлодіодні фари поверх колісних арок, а ззаду привертають увагу одразу 6 патрубків вихлопної системи і гігантський стоп-сигнал у всю ширину кузова з поздовжнім "гребенем" по всій довжині.

А ось інтер'єр Bugatti La Voiture Noire поки ще не представлений. Виробник тримає інтригу.

Нагадаємо, в Женеві компанія Skoda представила новий концепт електромобілів під назвою Vision iV. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Автомобіль побудований на модульній MEB-платформі Volkswagen і отримав горизонтальне діодне "лезо", яке відрізняє модель від інших. Воно з'єднує передні фари і частково поділяє радіаторну решітку.

Камери замінені за допомогою зовнішніх дзеркал заднього виду. Корми концепту виділяються червоною світлодіодною смугою над дифузором бампера. Ліхтарі виконані у вигляді З-образного візерунка.

Нагадаємо, експерти вибрали найкращі машини для початківців водіїв.

Раніше Знай.uа повідомляв, колекцію унікальних Jaguar виставили на продаж.

Знай.uа писав, Volvo познайомив світ з "вбивцею Tesla.