у Літньому театрі В Одесі відбулися зйомки нових випусків проекту "Вечірній квартал". В одному з номерів вирішили розіграти легендарного гумориста і головного "джентельмена" України Олега Філімонова.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За сюжетом героїня Олени Кравець шукала собі вільне місце в залі, а в результаті її сусідом по партеру виявився знаменитий гуморист. При цьому Кравець не відразу дізнається Філімонова.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу

Проте за цим слідує сцена ревнощів і з'ясовуються пікантні подробиці. Філімонов спочатку розгубився від несподіванки, проте потім підіграв акторам.

"Я дуже люблю проекти "Кварталу", іноді навіть їжджу на фестивалі в інші країни, які вони проводять. Деякі з акторів вже не просто мої колеги, але і хороші знайомі", - розповіді Філімонов.

Крім того, гуморист зізнався, що привітав Володимира Зеленського з новим статусом, хоча і не бачився з ним після інавгурації. Він відправив президенту повідомлення.

"Сказати, що я щасливий, це нічого не сказати. Я дуже чекав змін, які можуть статися в країні. Під час голосування я перебував у Чехії, і спеціально приїхав до Праги з Карлових Вар, тільки щоб проголосувати. Довелося навіть годину відстояти в черзі", - зізнався співак.

останнім часом Філімонов не часто бере участь у телевізійних проектах, однак шанувальники періодично впізнають його на вулиці. Правда, був кумедний випадок, коли дама в роках прийняла артиста за іншу знаменитість.

"До цього вона дуже довго признавалася мені в коханні, а коли справа дійшла до автографа, з'ясувалося, що вона переплутала мене з Миколою Расторгуєвим", – згадує Олег Миколайович.

Нагадаємо, Кравець приголомшила визнанням на "Танцях з зірками".

Як повідомляв Знай. ua, Леонов на "Танцях з зведзами" знайшов нову роботу для Кравець з Кварталу 95.

Також Знай. ua писав, що Олена Кравець з "Квартал 95" розповіла про зіркову хворобу дочки Маші.