Відомий співак та лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн славиться своєю брутальністю. Він часто публікує фото з концертів гурту відповідно до свого образу. Однак цього разу він приголомшив фанатів новим дописом.

У соціальну мережу Instagram Ліндеманн опублікував світлину зі своєю літньою матір'ю на фоні яскравого заходу сонця.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фото з мамою лідер німецького гурту опублікував без будь-яких коментарів. Всього за кілька годин знімок зібрав понад 90 тис. лайків. "Така зворушлива фотографія з мамою. Дякую, що поділився", "Дуже красиво і дуже зворушливо", "Ось про кого пісня Mutter. Відмінне фото", "Це найкрасивіша річ в моїй стрічці, правда", - почали писати в коментарях під знімком.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що Бригіта Хільдегард народила Тілля Ліндеманна в 1963 році. Наскільки відомо, свого часу вона була журналісткою, в 90-х працювала на радіо. Крім цього жінка захоплювалася малюванням.

Нагадаємо, що Ліндеманн зворушливо зізнався Лободі в коханні: "Привітав і маму, і доньку".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Тіль Ліндеманн з Rammstein хотів заплатити штраф за білоруса: справа у відвертому відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода вирішила натякнути на роман з Тіллем Ліндеманном, адже дочці Тільді, передбачуваним батьком якої він і є, зовсім нещодавно виповнився рік.