Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Так, нещодавно вона опублікувала нову пісню гурту Rammstein під назвою Diamant та своє фото.

"#RAMMSTEIN 🖤", - лаконічно написала Лобода.

Німецький гурт Rammstein презентував новий ліричний трек Diamant. У ньому соліст Тілль Ліндеманн співає про красиву і прекрасну жінку, яка змусила світ навколо померкнути". У тексті синглу говориться, що герой пісні хоче "завжди бачити лише її" і не може відвести від неї погляд. Подейкують, що пісня присвячена саме Світлані Лободі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Прихильники зірки не пропустили публікацію повз свою увагу й прокоментували: "Настя з Потапом з'єдналися. Чекаємо і від вас. Тим більше дитина вже є😘😍", "Ось і відповідь на пустушці🤣", "Обожнюю Тілля, люблю Світлану, якщо це все правда, то це просто чудово ❤️", "от тобі і ду хаст", "Тата вітаю з роком донечки😻😻", "Вишенька🔥", "Свєті, напевно, як жінці хочеться закричати на весь світ про свого чоловіка.", "Тато так привітав і маму і доньку 😘", "Натяк зрозуміли🍾", "Даєш щасливий союз".

Зазначимо, що фанати Лободи давно приписують їй роман з солістом гурту Rammstein Тіллем Ліндеманном. Ні Лобода, ні Ліндеманн не коментують ці чутки, а співачка не назвала ім'я батька своєї доньки, який нещодавно виповнився рік. Проте Лобода не раз натякала, що це може бути лідер культової німецької групи.

Нагадаємо, що напівгола Лобода похизувалася російськими нагородами, фанати не оцінили: "Більше нічого показати?".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода вирішила натякнути на роман з Тіллем Ліндеманном, адже дочці Тільді, передбачуваним батьком якої він і є, зовсім нещодавно виповнився рік.