У четвер, 29 серпня, пішов з життя актор Олександр Числов. У момент смерті йому було 54 роки. За словами його близьких, у нього були проблеми з психікою, і через це в останні дні життя він побоювався, що його хочуть отруїти. Таким чином Числов зовсім перестав їсти і 10 днів голодував.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Слід підкреслити, що вперше про прокляття серіалу "Глухар" заговорили близько восьми років, коли з життя один за іншим при трагічних обставинах почали йти актори, які зіграли в знаменитій телесаге.

Так, першою жертвою "Глухаря" став В'ячеслав Титов. У грудні 2011 року, напередодні Нового року, актора вбили. Йому був надітий на голову целофановий пакет.

Потім пішов з життя Анатолій Отраднов. 29 січня на автобусній зупинці в Митищах виявили завмерла тіло актора. Смерть настала від алкогольного отруєння, а також від сильнодіючого медичного препарату. Його обікрали, але допомогу перехожі не надали.

Слідом за ним помер Сергій Шарошкин. Актор помер в середині березня 2012 року. Він загинув у результаті вибуху світлошумової гранати, хоча експерти стверджують, що такий вибух не може вбити людину, а лише завдати такої шкоди, як тимчасова втрата зору або слуху.

Через кілька місяців помер 57-річний Сергій Таланов, причина його смерті не озвучувалася.

В ніч на 30 вересня 2015 року актор Вадим Проданов помер в інфекційному відділенні однієї з московських лікарень. Останні три місяці він боровся з важкою хворобою.

В 2017 році не стало актора Сергія Бездушного, який зіграв у першому сезоні "Глухаря". Йому було 53 роки. У 2013 році артист переніс операцію після викликаної травмою внутрішньочерепної гематоми. Потім лікарі діагностували у нього пухлина мозку.

У жовтні 2018 року актор Михайло Фатєєв повісився в СІЗО. Перед цим його затримали за розбещення 14-літнього хлопчика.

В ніч на 21 лютого 2019-го зупинилося серце російської актриси Дар'ї Егорычевой. З 2012 року актриса боролася з раком легенів. Егорычева стійко перенесла кілька операцій і курсів хіміотерапії, однак лікування не дало належного результату.

Вранці 6 червня помер 59-річний Олександр Кузнєцов, який з 2014 року боровся з онкологією. Крім "Глухаря", у його фільмографії увійшли картини "Джек Восьмьоркін — американець", "Парад планет", "Бій з тінню", він також засвітився у культових американських серіалах "Беверлі-Хіллз, 90210" і "Санта-Барбара".

Ще однією жертвою "прокляття" стала російська актриса театру і кіно Ольга Вяликова, яка знялася у третьому сезоні "вбивчого" серіалу. Їй було 65 років.

Нагадаємо, що "друг" Комаровського помер в Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.ua, трагічно загинув чемпіон світу з плавання.

Також портал Знай.ua писав, що неживе тіло легенди знайшли у воді.