Анекдоти здатні принести заряд хорошого настрою навіть в спекотний і виснажливий робочий день. Анекдоти від Знай.uа розсмішать вас і всіх ваших рідних.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

✱ ✱ ✱

Сторож Василь два роки крав додому з будівництва мішки з цементом і, коли його затопили сусіди, не відразу зміг піти до них лаятися.

✱ ✱ ✱

Нещодавно виявив у себе унікальну здатність! Я вмію множити в умі семи­значні числа. Правда, неправильно.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

✱ ✱ ✱

Всі найважливіші події в житті людини трапляються, коли вона абсолютно гола. Народження, перший секс, останній внесок по іпотеці.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

✱ ✱ ✱

Приїхали з села батько і син, пішли у театр на "Лебедине озеро". Балет у розпалі. Син - батькові:

- А чого вони всі навшпиньки?

- Не знаю, синку. Лебедів багато. Мабуть весь двір загадили…

✱ ✱ ✱

Перечитую "Анну Кареніну" і звертаю увагу на іноземних працівників того часу: дівчина-прислуга - француженка, годувальниця - італійка, годин­щик - німець, жокей - англієць і т. д.

Офігєть! Колись гаст­ар­байтерами у нас були вихідці із Західної Європи.