Еротичний гороскоп на 23 вересня ОВЕН

У понеділок вашому партнерові здасться, що ви вже не збуджуєтеся під час статевого акту з ним. Через це він спробує довести, що гідний вашої сексуальної уваги.

Еротичний гороскоп на 23 вересня ТЕЛЕЦЬ

В цей день важливо пам'ятати, що хороший секс повинен починатися задовго до ліжка. Також не забувайте про гарний настрій і позитивне ставлення до партнера.

Еротичний гороскоп на 23 вересня БЛИЗНЮКИ

В цей день ви навряд чи відчуєте щастя володіння один одним у ліжку. Знайдеться що-небудь, що не дасть повністю забути про все і поринути у вир пристрасті.

Еротичний гороскоп на 23 вересня РАК

23 вересня після інтимних відносин з партнером вам, ймовірно, буде сумно. Зараз легка печаль для вас це нормально, і ви зможете проявити активність під час близькості.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Еротичний гороскоп на 23 вересня ЛЕВ

В цей день вам доведеться слідувати принципу «йдучи – йди». Навіть не думайте про повернення до колишнього партнера, особливо зараз. Постарайтеся переключитися на іншу людину.

Еротичний гороскоп на 23 вересня ДІВА

23 вересня не зовсім підійде для різних авантюр і сумнівних амурних заходів. Адже потім ви втомитеся виправдовуватися перед оточуючими людьми.

Еротичний гороскоп на 23 вересня ТЕРЕЗИ

В цей день Терезам захочеться самостійно приймати рішення. Ви будете командувати партнером не тільки у відносинах, але і в ліжку. Можливо, йому сподобається бути пасивом.

Еротичний гороскоп на 23 вересня СКОРПІОН

У понеділок ваші еротичні фантазії співпадуть з бажаннями партнера. Сміливо використовуйте всі свої потаємні фантазії, їх зустрінуть з розпростертими обіймами.

Еротичний гороскоп на 23 вересня СТРІЛЕЦЬ

В цей день рекомендується зменшити свій запал. Легкий еротичний масаж і звичайний секс буде набагато доречніше, ніж ігри пані і раба.

Еротичний гороскоп на 23 вересня КОЗЕРІГ

23 вересня Козерогів тягне до представників своєї статі. Можливо, це чергова маска, яку вам захочеться на себе приміряти під час еротичної гри.

Еротичний гороскоп на 23 вересня ВОДОЛІЙ

В цей день Водолії прагнуть до довгих насолод, але це тільки на словах. Насправді вони опиняться в ролі пороху: спалахнув, згорів і відразу охолов.

Еротичний гороскоп на 23 вересня РИБИ

У понеділок у вашому житті щось точно зміниться. Спробуйте що-небудь нове в сексі, зміни на краще можуть статися і в лібідо. Вам напевно хочеться свіжих відчуттів.