Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть виснажливий день. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Салліван "помінявся" обличчям з Майком Вазовські і тепер це мем на всі випадки життя

У соціальних мережах завірусився мем з Майком Вазовські з мультфільму «Корпорація монстрів», якому підставили обличчя Джеймса Саллівана. Шаблон з зеленим циклопом виявився настільки унікальним, що користувачі мережі з радістю використовують його в жартах про несподівані повороти і сердитих людей.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У всьому винен YouTube: Аквамен перетворився в Лоліту Мілявську

В соцмережах став популярним мем, з допомогою якого люди жартують над якістю відео на YouTube. Найменше погіршення сигналу призводить до того, що Мейс Вінду стає невідомим актором другого плану, а Диво-жінка — Капітаном Марвел. І це ще не найстрашніші трансформації.