Відомий український мольфар, перед тим, як загинути, попередив жителів України, що незабаром країна зміниться до невпізнання.

Всю Україну 8 років тому шокувала новина про смерть відомого карпатського ясновидця Михайла Нечая. Він володів неймовірними здібностями, пророкував майбутнє і допомагав людям.

До своєї смерті він легко пророкував майбутнє України. Так, його слів боявся навіть четвертий президент України Віктор Янукович.

В день інавгурації мольфар заявив, що Януковичу не вдасться відбути весь президентський термін. Крім того, він вже тоді передбачив, що територію України будуть намагатися захопити сусідні країни.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

зокрема, він говорив про території Донбасу. І виявився правий, адже на сході країни вже більше 5 років йде війна.

Місцевий "Вольф Мессінг" передбачав, що на території України буде розбрат, який може призвести до страшних наслідків. Крім того, він розповідав, що українці належать до найдавнішої нації.

На жаль, Михайло Нечай не помилився і ми спостерігаємо, як на сході України вже протягом п'яти років воюють наші співвітчизники. І Янукович не добув свій президентський термін. Українці лише переконуються, як був прав ясновидець.

Нагадаємо, карпатський мольфар Радомир дав прогноз для України.

Як повідомляв Знай. ua, Ванга перед смертю передала Україні "вічного щастя", але при одній умові.

Також Знай. ua писав, що мольфар Нечай в останні секунди життя показав Україну при Зеленском.