Відомий астролог Тамара Глоба розповіла, яким знакам Зодіаку посміхнеться удача вже в жовтні.

Телець

У жовтні Тельцям доведеться зайнятися проблемами, які накопичилися за останній час. Тільки коли вони остаточно позбудуться від того, що обтяжує, зможуть стати по-справжньому щасливими. Астролог радить забути про лінь в наступному місяці. Зірки будуть на боці Тельців і подарують їм багато сил для здійснення намічених цілей.

Рак

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зараз Раки перебувають в очікуванні хороших новин. І в жовтні вони їх точно дочекаються. Представники цього знака дізнаються секрет матеріального добробуту, який однозначно стане в нагоді в майбутньому. Глоба рекомендує звертати увагу на сновидіння в найближчий період. Є ймовірність, що потрібна підказка прийде саме уві сні.

Діва

В наступному місяці Діви будуть в центрі уваги, оточуючі будуть захоплюватися ними. Це, безумовно, додасть сил і впевненості в собі. При цьому астролог застерігає від флірту, адже в ньому можна розчинитися, а Дівам потрібно зосередитися на роботі. Ваше вміння викладатися на максимум у жовтні принесе свої плоди.

Стрілець

У другому місяці осені в житті Стрільців настане біла смуга. У жовтні вони відчують справжнє блаженство. Успіх наздожене в усіх життєвих сферах, навіть підлість конкурентів не зможе збити вас з вірного шляху. Астролог запевняє, що смуга благополуччя почнеться з перших чисел.

Козеріг

Зовсім скоро Козероги зможуть здійснити свої найзаповітніші мрії. Але над цим доведеться гарненько попрацювати. Якщо ви чітко поставите перед собою цілі, до кінці жовтня зумієте їх досягти. Ви будете пишатися собою і пожинати плоди своєї працьовитості.

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, життя яких круто зміниться в жовтні

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи розповіли, які знаки Зодіаку опиняться під захистом ангела.

Також Знай.uа писав, як страждають різні знаки Зодіаку –знайдіть себе.