Легендарна ясновидиця Ванга за своє життя зробила багато передбачень, багато з яких реально збулися. Так, її послідовники переконані, що вона володіла паранормальними здібностями. У своїх пророцтвах Ванга згадувала і про Україну.

Провидиця Ванга
Провидиця Ванга

Ванга передбачила світові катаклізми, такі як 11 вересня, розквіт ІГІЛ і навіть Брексит. Після смерті легендарної провидиці часто доводиться спостерігати, що її слова актуальні і дотепер. Її передбачення намагаються розшифрувати, щоб хоч трохи підготуватися до можливих подій.

На думку експертів, передбачення Ванги обіцяють в 2019 не найпростіший рік в історії людства. Особливо небезпечним він буде для двох світових лідерів.

Провидиця Ванга
Провидиця Ванга

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Якщо вірити пророцтву ясновидиці, Дональд Трамп в наступному році може отримати серйозні проблеми зі здоров’ям, які навіть призведуть чинного президента США до глухоти. А ось президент Росії Володимир Путін зіткнеться зі спробою замаху з боку когось із його оточення. Однак чим закінчиться ця спроба, поки що невідомо.

Значна частина Азії в 2019 році страждатиме від природних катаклізмів. Ванга попереджає, що спочатку буде сильний землетрус, а потім кілька цунамі, які заберуть мільйони людських життів.

Європейський союз може спіткати економічний крах. І це може бути пов’язано з виходом Британії з Європейського Союзу 29 березня 2019 року.

Нагадаємо, розшифровано пророцтво Ванги про Донбас, все збувається: коли прийде "тисячолітній мир".

Як повідомляв Знай. ua, Ванга перед смертю передала Україні "вічного щастя", але при одній умові.

Також Знай. ua писав, що мольфар Нечай в останні секунди життя показав Україну при Зеленском.