Відомий асторолог Павло Глоба розповів, від яких знаків Зодіаку удача відвернеться в жовтні.

Овен

На представників вогненно знака буде впливати потік негативної енергетики, яка може викликати різні захворювання. Овнів може підкосити не тільки фізична хвороба, але й психологічна. Глоба остерігає від конфліктів - ні в якому разі не потрібно сперечатися, піддаватися на провокації і лаятися. Це може сильно зіпсувати Овнам життя - викликати головні болі, поселити невпевненість у собі, а, може бути, навіть порушить плани. У цьому місяці краще всього частіше присвячувати час відпочинку.

Водолій

Водолії запальні і авантюрні за своєю природою, часто потрапляють в якісь неприємності. Астролог радить Водоліям утриматися від крайнощів у жовтні. Не варто присвячувати абсолютно весь свій час роботі або відносинам, необхідна гармонія між всіма сферами життя. Якщо Водолії не послухаються поради, то ризикують отримати проблеми і на роботі, і в коханні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше еротичний гороскоп на 1 жовтня для всіх знаків Зодіаку: Водоліям потрібна ніжність, Ракам доведеться гарненько подумати.

Також Знай.uа писав про гороскоп на тиждень 30 вересня - 6 жовтня для всіх знаків Зодіаку: кому кинуть виклик.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про казкове багатство в найближчі два дні: Павло Глоба ощасливив обраних представників знаків Зодіаку.