Еротичний гороскоп на 1 жовтня Овен

Сьогодні ви можете недооцінити того, хто дуже хоче вам показати свої здібності в ліжку. Але перехвалювати теж не поспішайте, нехай старається.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня Телець

Ваш партнер може захотіти отримати еротичний подарунок як можна швидше. Але чим більше змусите його почекати, тим приємніше виявиться подарунок.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня Близнюки

Пора натякнути партнеру, що б ви хотіли від сексу з ним в цей вечір. Навіть самі божевільні бажання варті того, щоб хоча б спробувати.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня Рак

Що ви думаєте про дружній секс? Саме час вирішити, яке у вас відношення, тому що ваші ігри з другом можуть зайти надто далеко.

Гороскоп на жовтень

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Еротичний гороскоп на 1 жовтня Лев

Ви дуже кмітливі сьогодні, але ось чуттєвості у вас буде замало. Так що секс краще всього буде без прелюдій, почніть з головної страви.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня Діва

Вас затягнуть мрії про романтичні і трохи старомодні залицяння. Використовуйте це для сьогоднішньої прелюдії. Не завжди ж треба бути сучасним.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня Терези

На горизонті ваших відносин згущуються хмари і може піти сніг. Але все це тільки у вашій голові. Просто не приставайте до партнера, коли він запізнюється на роботу.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня Скорпіон

Хоча ревнощі можуть бути корисними, але сьогодні вони будуть дуже руйнівними для ваших відносин. Це швидкоплинна хвороба, від якої просто потрібно позбутися.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня Стрілець

Ви будете дивно невибагливі в сексі. Але це зовсім не означає, що варто проявляти холодність до партнера і неохайність до себе.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня Козеріг

Всі зірки просять Козерогів потанцювати сьогодні. Може ви зустрінете партнера на уроках танців, а може вас попросять станцювати стриптиз.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня Водолій

Водоліям буде не вистачати ласки і ніжності. Щоб вам їх подарували, спочатку спробуйте зробити те ж саме. Почати можете з компліментів.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня Риби

Постарайтеся не лаяти партнера за помилки в ліжку. Навіть якщо він вважає себе генієм сексу, яким не є, зі зниженою самооцінкою все буде тільки гірше.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, яких сюрпризів слід чекати від першого місяця осені. Поганих несподіванок бути не повинно і можна спокійно виходити на прогулянки та пікніки. Не літо, але дуже комфортно.

Також Знай.ua писав, що з початку року українська національна валюта зміцнилася. Ця тенденція триває і досі. Але зараз багато чого може змінитися. Що вплине на курс долара впродовж осені?

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.