Осінь буде важкою порою року далеко не для всіх. Астрологи виділили чотири знаки зодіаку, яким навіть дуже пощастить восени. Астролог Влад Росс розказав, що цим щасливим представникам зодіакального кола напророкували зорі.

Інтернет видання Unian опублікувало прогноз астролога і вказало на чотири Знаки зодіаку, яким варто чекати змін в кращу сторону.

Лев

Різких змін Левам варто чекати 3 жовтня – цей день стане важливою і пам’ятною датою для них. Життя, народжених під цим знаком, відчутно піде вгору. Стане відчутним покращення у стосунках з рідними, з колегами та другою половинкою. Левам варто очікувати гармонії в любовній сфері. У їхньому житті зникнуть тривоги та печалі. Взамін з’являться надійні люди, на яких можна покластися. Леви легко будуть долати всі проблеми і менше нервуватимуть.

Терези

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Зміни в житті Терези відчують 18 вересня – Сатурн перестане бути ретроградним і поведе за собою позитивні події у їхньому житті. У представників знаку Терези з’явиться нова мотивація, їх перестануть турбувати непередбачені проблеми. Життя стане більш стабільним, а робота продуктивнішою. На них чекає розквіт почуттів у любовних відносинах. В цілому, осінь для Терезів виявиться приємним часом оновлення.

Водолій

Кардинальні зміни чекають восени на Водоліїв: починаючи із розквіту творчості до сповнення внутрішньою енергетикою. Астролог зауважує, що представникам знаку варто уникати спілкування з неприємними особистостями і людьми з поганою енергетикою, навчившись їх розпізнавати. Осінь принесе їм багато позитиву, удачі і енергії. Водолії стануть більш напористими, пристрасними, рішучими і сміливими.

Риби

Риб чекає дуже багато змін цієї осені. Вони зможуть завершити непотрібні відносини. Їм посміхнеться удача в любові, тому багатьом з них вдасться знайти другу половинку. Великі зміни можуть відбутися в світогляді цих людей. Багато в житті Риб буде залежати від їх впевненості в собі, від настрою і вжитих заходів раніше. Восени відкриються нові двері в життя цих людей.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали головних невдах вересня за знаком Зодіаку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астролог сказав, яким знакам Зодіаку пощастить розбагатіти у вересні.

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо до кого прийде віщий сон.