Справжня перевірка на міцність чекає у вересні на представників декількох знаків Зодіаку – зі слів Павла Глоби. Зірки обіцяють їм невдачі, розчарування, безгрошів’я і навіть депресію.

У своєму астропрогнозі, як передає "РБК Україна", відомий астролог Павло Глоба виділив три знаки Зодіаку на перший місяць осені – їм варто бути напоготові. Та незважаючи на такі сумні перспективи Глоба дає їм певні поради: обов’язково тримати себе в тонусі, щоб успішно подолати цей кризовий період.

Невдахи вересня: що говорять зорі

Отже, кому зорі наобіцяли не найкращі прогнози:

Телець

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Велика кількість важливих завдань, які їм доведеться вирішувати у вересні, може навіть призвести до депресії. Та астролог заспокоює, що при правильному підході та оперативному реагуванні вдасться гідно вийти «сухим із води». Тельців чекає і позитивний момент – повний порядок у фінансовій сфері.

Діва

Астролог наполегливо рекомендує їм не транжирити гроші у вересні, інакше їх неодмінно спіткає безгрошів’я. Потрібно пам’ятати, що негативний період скоро пройде і вже до кінця місяця ситуація набагато покращиться.

Риби

Представників цього знаку чекає не найкращий місяць – вони можуть зіткнутися із серйозними фінансовими проблемами. Також астролог не рекомендує їм вступати у будь-які конфлікти і бути стриманими. Із позитивного – вже в кінці місяця Риб чекають приємні зміни на роботі.

Нагадаємо, раніше було опубліковано гороскоп на 29 серпня для всіх знаків Зодіаку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", астролог склав еротичний гороскоп на 29 серпня для всіх знаків Зодіаку.

Також "Знай.ua" писав, що ні в якому разі не можна робити в це свято, яке відзначали ще наші предки 29 серпня.