Гороскоп на 29 серпня Овен

Вам треба змінити перебіг подій в ту сторону, як вам зручно. Не звертайте уваги на інших, вам потрібно переслідувати тільки свої інтереси.

Гороскоп на 29 серпня Телець

Очистіть сьогодні все від мотлоху: голову, душу, шафу, весь будинок. Пора багато викинути з голови, заодно і прибирання зробите.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гороскоп на 29 серпня Близнюки

Вранці ви будете дуже зайняті і всім потрібні. Але вечір буде приємним і тихим, головне не заснути від перевтоми.

Гороскоп на 29 серпня Рак

Постарайтеся нікому не розповідати про свої досягнення. А навіть якщо і скажете, то тихенько і по секрету. Інакше потрапите в незручну ситуацію.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Гороскоп на вересень

Гороскоп на 29 серпня Лев

Сьогоднішній день може виявитися не дуже продуктивним. Але не варто кусати лікті - ви ще встигнете відігратися за втрачений час.

Гороскоп на 29 серпня Діва

Сьогодні ви не зможете робити серйозні речі. Але ось вам буде дуже легко розсмішити кого завгодно, навіть зусиль докладати не доведеться.

Гороскоп на 29 серпня Терези

Цей день ви проведете дуже дивним чином, таке відчуття не буде залишати вас до самого кінця дня. Зате ніхто не зможе вас потурбувати.

Гороскоп на 29 серпня Скорпіон

Саме час діяти продумано і принципово. Але не покладайтеся тільки на себе. Послухайте ще когось, щоб не помилитися.

Гороскоп на 29 серпня Стрілець

Постарайтеся сьогодні бути ввічливими, але не щирими. Правдивість не оцінять, так можуть і образитися. В крайньому випадку просто промовчіть.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Гороскоп на 29 серпня Козеріг

Сьогодні вас дуже високо оцінять оточуючі, і ви це заслужили. А розглядатимуть і зовнішні ознаки, і внутрішній світ.

Гороскоп на 29 серпня Водолій

Сьогодні всі будуть дивитися тільки на вас, ніби ви – актор, від якого чекають важливих дій. Постарайтеся зіграти свою роль добре.

Гороскоп на 29 серпня Риби

Ви рідне місто добре знаєте? Якщо так, то напевно зрозумієте, куди краще піти погуляти. Якщо ні - то його необхідно терміново дослідити. Повністю!

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.