З'явилися нові подробниці про двох хлопчиків, яких кинули горе-батьки на пляжі. Батько і мати зупинилися на пляжі поряд, потім відвели дітей безпритульних, попросили доглянути за ними і зникли в невідомому напрямку.

Бомжі були здивовані однак "нових сусідів не прогнали", як могли доглядали за ними, підгодовували.

Хлопчики були без батьків п’ять днів. Пізніше небайдужа громадянка викликала поліцію, коли побачила двох оголених дітей.

Якщо батьки не заявляться за дітьми – їм будуть робити абсолютно нові свідоцтва про народження.

Нагадаємо, що з Донбасу прийшли дуже погані новини. Стало відомо, що у вівторок, 27 серпня, в районі Новоазовського вітропарку на окупованій донецькими бойовиками території спалахнув потужний пожежа.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.