Еротичний гороскоп на 29 серпня Овен

Сьогодні вам не зможе нашкодити нічого, ви занадто зайняті еротичними мріями, щоб помітити, що набігли хмари.

Еротичний гороскоп на 29 серпня Телець

В цей день на вас дуже сильно буде впливати Нептун, тому ви відмінно будете почувати себе у воді. Скористайтеся цією порадою і для сексуальних ігор.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 29 серпня Близнюки

Займатися любов'ю ви сьогодні будете так, ніби пишете книгу чи картину. Це дійсно буде схоже на витвір мистецтва.

Еротичний гороскоп на 29 серпня Рак

Сьогодні ваш коханий буде дуже чесний з вами. Хтось міг би вважати це безсоромністю, але вам не варто обманювати його надії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Гороскоп на вересень

Еротичний гороскоп на 29 серпня Лев

Не варто поспішати сьогодні з яскравими і відвертими ласками. Залиште їх на десерт, а почати краще з ніжності. Так і не помітите, як дійдете до вершини задоволення.

Еротичний гороскоп на 29 серпня Діва

Ніколи не забувайте про те, що за все треба відповідати. Робіть все так, щоб потім не було соромно за свої слова, і особливо дії.

Еротичний гороскоп на 29 серпня Терези

Завдяки своєму любовному досвіду ви зможете уникнути фатальної помилки. Не варто нервувати, все закінчиться добре для вас в будь-якому випадку.

Еротичний гороскоп на 29 серпня Скорпіон

Сьогодні зірки радять вам не чекати їх появи на нічному небі, а зайнятися сексом ще при світлі дня. Вам буде дуже важливо бачити кожну дрібницю зовнішності і міміки партнера.

Еротичний гороскоп на 29 серпня Стрілець

Сьогодні ваше бажання буде залежати тільки від погоди. Похмурий день принесе вам ніжність, а сонце—активність і технічність.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Еротичний гороскоп на 29 серпня Козеріг

Сьогодні вам сподобаються особистості погарячіше, а секс – потужний, стрімкий і пристрасний. Жінкам більше підійдуть пози зверху, де можна добре розгулятися.

Еротичний гороскоп на 29 серпня Водолій

Пора забути про стереотипи і повністю віддатися почуттям. Який сенс думати про чуже відношення, якщо коханий приносить вам стільки задоволення.

Еротичний гороскоп на 29 серпня Риби

Сьогодні у вас буде дуже дивний секс – протиприродний. Після нього буде дуже неприємне відчуття, так що на задоволення можете не розраховувати.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.