Фінансовий гороскоп на вересень 2019 року підкаже кому слід розраховувати на отримання прибутку вже найближчим часом. Астролог Павло Глоба розказав кого чекає неймовірний фінансовий успіх у вересні.

Відомий астролог виділив чотири щасливі знаки із зодіакального кола, – про це пише РБК-Україна.

Близнюки

Нарешті несамовита гонка за фінансовим достатком принесе їм довгоочікувані плоди. Хоча фінансове становище Близнюків значно покращиться і вони зможуть розслабитися, астролог рекомендує чітко планувати витрати і не давати гроші в борг. Бонус – Близнюки сміливо можуть дозволити собі відпустку у перший місяць осені.

Фінансовий гороскоп на вересень

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лев

Представники цього знаку будуть здивовані тим, як стрімко зросте їхній прибуток у вересні. Але не варто лінуватися та прокрастинувати – гроші будуть надходити пропорційно витраченим на їх добування зусиллям. На цьому варто найбільше зосередити свою увагу Левам. Також у вересні їх чекають нові корисні знайомства.

Терези

Перший місяць осені буде особливо прихильним до Терезів та подарує їм фінансову стабільність. Зорі віщують їм вигідні пропозиції, завдяки яким з’явиться можливість змінити роботу або збільшити свої доходи. Астролог радить бути особливо пильними тим, хто задумується про зміну діяльності – у вересні дуже сприятливий час для цього.

Козеріг

Нарешті Козероги зможуть розрахуватися з боргами і покінчити із виплатою кредитів – всі можливості для цього їм обіцяють зорі. Після цього їх чекає стабільне економічне зростання. Та все ж астролог зауважує, що варто бути особливо пильними, плануючи покупки і не брати необдуманих кредитів.

Нагадаємо, раніше астролог вказав на головних невдах вересня за знаком Зодіаку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці дали відповіді соціологам щодо своїх політичних вподобань.

Також "Знай.ua" писав, що астрологи розповіли, що подарує 2019 рік кожному знаку Зодіаку