Після смерті карпатського мольфара Андрія Атаманюка, якого вважали найсильнішим з'явилося кілька його "онучок", які, нібито успадкували його силу.

Про це повідомляє інформаційний портал "КП в Україні".

Мольфар Атаманюк Андрій жив у селі Шешори, яке розкинулось біля підніжжя Карпат в самому серці Гуцульщини, в 20 кілометрах від райцентру Косів. Він був самим відомим мольфаром і називали його Гой з Шешор.

Гой умів "примолвить" і приговорити, але ніколи не називав себе мольфаром, він говорив, що цей дар, даний від Бога, тому повинен допомагати людям.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

До Гойя часто ходив Михайло Нечай, але такої сили у нього не було. Ось коли мольфар помирав, він прийшов до нього, щоб перейняти силу, але його онуки це заперечують, кажуть, що ніхто силу діда не успадкував.

Але нечисті на руку люди цим користуються, заявляючи, що саме до них перейшла сила великого мольфара. Онуки Гоя обурені, що ім'я їхнього діда використовують для заробітку. Він сам грошей за свої послуги не брав - вважав, що на дар від Бога не можна наживатися.

Після смерті Гоя до його родичів почали приїжджати люди з різних куточків України і не тільки з проханням про допомогу. Але вони лише розводять руками, і кажуть, що такої сили, як у діда у них немає.

Але тут недавно сім'я Гойя дізналася, що в Прикарпатті є якась мольфарка Ольга, яка представляється онукою Гоя. Але ось сили як такої у неї немає. Наприклад, вона передбачила, що в другий тур президентських виборів пройдуть чоловік і жінка. Коли ж родичі мольфара спробували зв'язатися з Ольгою вона відмовилася з ними говорить і кинула трубку.

"Наші хлопці обіцяли зібратися і поїхати, подивитися на цю онуку. Вони заробляють на імені Гоя. Ми вимагаємо, щоб вони перестали називати себе нашими родичами", - розповідають в сім'ї мольфара.

Нагадаємо, карпатський мольфар Радомир дав прогноз для України.

Як повідомляв Знай. ua, Ванга перед смертю передала Україні "вічного щастя", але при одній умові.

Також Знай. ua писав, що мольфар Нечай в останні секунди життя показав Україну при Зеленском.