Смертоносна планета Нібіру вибухнула прямо над Землею. Експерти вважають, що весь цей час вона була невидимою для орбіти нашої планети, але зараз знищена.

Уфологи не знають, з якої причини стався вибух, але в результаті планета знищена. При цьому осколки планети Х летять прямо на Землю.

Конспірологи відзначають, що Нібіру розкололася на безліч відносно невеликих уламків. Однак Землі вони можуть нанести непоправні наслідки. Вони є загрозою для цілих міст, а в діаметрі досягають 100-200 метрів.

"Ми вважаємо, що прибульці готували якусь зброю проти Землі, і при його випробуванні прорахувалися, знищивши самих себе. Тепер навіть якщо від падіння уламків будуть жертви, головна загроза Землі – сама Нібіру і її мешканці ліквідована", - повідомляють у ДАУ.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

При цьому осколки досить складно виявити поглядом. Їх можна помітити лише після того, як вони входять в атмосферу Землі.

Конспірологи вважають, що найбільші уламки можуть впасти і зруйнувати деякі російські міста. В небезпечній зоні перебувають Москва, Владивосток і Новосибірськ.

Нагадаємо, Нібіру готує фінальну атаку, Земля просто лопне наче кавун під тиском.

Як повідомляв Знай. ua, загадкові зірки зламали мозок мільйонам вчених.

Також Знай. ua писав, що унікальна зірка загнала вчених у глухий кут, випромінювання уникнути не вдасться.