Позитивні емоції подовжують життя. До того ж заряд гарного настрою скрасить навіть дуже виснажливий день. Знай.uа підібрав кращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Вогняна весілля в прямому сенсі цього слова

Молодята так відірвалися на весіллі, що прославилися на весь інтернет. Вся справа в тому, що в світлий день для пари у них загорілась машина і вони не придумали нічого кращого, як сфотографуватися на її фоні.

Однозначно, фотографія буде однією з найоригінальніших у весільному альбомі новоспеченої пари. А у інтернет-користувачів з'явиться матеріал для мемчиків типу "Твоє обличчя, коли горить будинок колишнього"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Популярності кадру додало і те, що інтернет-користувач запропонував влаштувати фотошоп-батл на основі цієї фотографії. Охочих виявилося чимало, а деякі варіанти юзерів швидко піднялися в топ.

Небезпечні речовини Даші Букіної

Не так давно розгорівся скандал за участю актриси Наталії Бочкарьової ( Даші Букіної із т/с "Щасливі разом"). З'явилася інформація про те, що дівчину затримали співробітники ДПС і виявили у неї наркотики. Сама Бочкарьова цю інформацію відразу спростувала і навіть пригрозила подати в суд на тих, хто "підняв хвилю". Однак, це не стримало інтернет-користувачів від сощдания якісного мем-контенту.