Гороскоп на жовтень Рак

Жовтень чинить на Раків гнітючий вплив, який виражається в певній пригніченості і почутті невпевненості в собі. Астролог радить ні в якому разі не піддаватися депресії. Деякі негаразди краще просто перечекати. Також експерт прогнозує, що на довго "непруха" не затягнеться, і вже до кінця поточного місяця небесні тіла змінять своє розташування на більш вигідне для представників цього знака Зодіаку.

До того ж, Ракам в жовтні бажано приділити більше уваги своєму здоров'ю. Вітамінні фреші, а також мед з чаєм відмінно зміцнять імунітет.

Гороскоп на жовтень Стрілець

Жовтень 2019 року буде не сприятливий для Стрільців у фінансових справах. Для того, щоб цього уникнути, доречно цуратися капіталовкладень і сумнівних операцій з грошима. Як би Стрільцям не хотілося одноосібно приймати рішення в кар'єрі та бізнесі, краще все-таки прислухатися до рідним і близьким, які зможуть оцінити питання з боку.

Також цей період не надто вдалий для великих покупок. Нові придбання краще перенести на інший місяць.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

В любовній сфері народженим під цим знаком Зодіаку в жовтні також буде супроводжувати невдача. До того ж, у сімейних людей стосунки з коханим (-ою) можуть супроводжуватися сварками. Астролог настійно рекомендує не зриватися на близьких.

Гороскоп на жовтень Риби

У жовтні Риби опиняться під несприятливим впливом Венера в Скорпіоні. Відчуття втоми може підточувати і здоров'я, позбавити енергії в роботі. Астролог рекомендує краще стежити за харчуванням і постаратися вести здоровий спосіб життя. У цей осінній період дуже важливо сконцентруватися на програмі мінімум в кар'єрі і не займатися "шапкозакидання", так як великий ризик все провалити.

У фінансових справах також слід бути обережними. Астролог радить у жовтні не давати гроші в борг, так як повернення може відчутно затягнутися.

Нагадаємо, що відомий астролог Павло Глоба розповів, від яких знаків Зодіаку удача відвернеться в жовтні.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи розповіли про найбільш неприємних якостях, якими володіють різні знаки Зодіаку.

Також портал Знай.ua писав, що астрологи розповіли, кого із знаків Зодіаку цієї осені будуть охороняти ангели.