Астрологи склали "гршовий" гороскоп на вівторок, 8 жовтня для всіх знаків Зодіаку.

Як показують зірки, більше грошей у своїх кишенях відчують Діви, Терези, Водолії та Риби. Що очікує на представників цих та інших знаків.

Овен

На поточні витрати грошей вистачатиме. Однак астрологи не радять проводити операції з нерухомістю та застерігають - розподіл спадкового майна пройде не на вашу користь.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Тілець

Для Тільців цей день видасться прибутковим. Дефіциту грошейне буде. Та будьте уважними під час проведення торговельних операцій - неуважний сплатить двічі.

Близнюки

Гаманець Близнюків точно не буде порожнім. Однак, надходження чергового прибутку затримається, а список дрібних витрат збільшиться. Тому добре розраховуйте кожен фінансовий крок.

Рак

Вкладайте гроші в оновлення інтер'єру свого житла. Пустощі малечі можуть принести збитки. Цінні речі та папери не залишайте в доступному місці.

Лев

Грошей у вашій кишені замало, оскільки останнім часом виріс список щоденних витрат. Перегляньте його - ви знайдете зайві пункти. Не допомагайте іншим за рахунок нанесення шкоди власному бюджету.

Діва

У сфері фінансів очікується поворот на краще. Можливі зайві витрати на послуги сервісних служб. Оформлення фінансової документації проходитиме із затримками.

Терези

День вдалих грошових внесків. Надходитимуть вигідні фінансові пропозиції. Не затримуйте зароблене в гаманці - гроші повинні працювати.

Скорпіон

Придбані одяг та взуття не носитимуться. Облиште спроби перевиховати оточуючих. Навчіться розуміти мотиви їхніх вчинків. Тоді й в особистому житті проблем буде менше.

Стрілець

Ваші фінансові ресурси обмежені. Намагайтеся не допускати збільшення заборгованостей. Вчасно сплачуйте за комунальні послуги.

Козеріг

Заробити багато грошей не вдасться. Ще важче буде вдало скористатися заробленим. Притримайте свій азарт покупця.

Водолій

Знадобиться терміново змінювати графік роботи. Не робіть ставку на сторонню фінансову підтримку.

Риби

Заробітки надходитимуть вчасно. Установиться позитивний фінансовий баланс. Знайдіть час для спілкування зі старшими членами родини. Вони потребуватимуть особливої уваги.

Нагадаємо, астрологи назвали знаки Зодіаку, на які чекає неймовірне фінансове благополуччя

Як повідомляв портал Знай.ua, астролог Павло Глоба розповів, яким знакам Зодіаку жовтень обіцяє проблеми і невдачі

Також Знай.ua писав, астрологи розповіли, кого із знаків Зодіаку цієї осені будуть охороняти ангели.