В Україні стартував ювілейний 20 сезон наймістичнішого шоу "Битва екстрасенсів". За звання найсильнішого ясновидця країни змагатимуться 12 найкращих учасників. Пропонуємо вам дізнатися про них!

Лідія Андрєєва, жінка-рентген, енергет і цілитель

В магічні справи не втручається принципово, а інформацію зчитує за допомогою рук. Завдяки унікальному дару біо-рентгена може побачити людину наскрізь.

Соломон, архівідьма

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За її словами, є реінкарнацією біблійного царя, працює з його рукавичками. Тексти на івриті допомагають знайти відповіді на всі питання, також в роботі використовує гасову лампу, Таро і дзеркала. Керує сутностями і демонами.

Подружжя Дмитро Раю і Белла Салаватова, білий маг і чорна відьма

Фамільне золото об'єднує їх сили. Використовують скриньку з унікальними виробами, Таро і усіма атрибутами циганської магії.

Ігор Ігнатов, астральний мандрівник і майстер тілесних практик

Завдяки подорожам астральним коридорами може знайти відповідь на будь-яке запитання. Пиха та самовпевненість - головні супутниці його життя. За словами Ігнатова, програвати йому ще ніколи не доводилося.

Арман Цибульський, циганський ясновидець

За допомогою магічної книги може прочитати або переписати долю людини. Користується картами Таро і циганською магією. У 14 сезоні вже брав участь у "Битві екстрасенсів", вимагає реваншу.

Калі Шива, жриця індійської богині Калі

Провела в Індії кілька років, після чого у неї відкрився третє око. В роботі використовує бойові мечі своєї покровительки.

Євген Ганжул, проповідник світового вчення Крайона

Називає себе одним із 130 обраних, послідовником Крайона. Його головна місія – утримувати енергетичний баланс планети.

Ліана Мовсесян, вірменська ясновидиця

Працює з традиційною вірменської магією - ворожить на кавовій гущі, володіє гіпнозом, спілкується з духами померлих.

Вікторія Віадук, духовний практик

Земля, сонце, дерева - її головні помічники в роботі. Зчитує дані босими ногами, для цього ходить по снігу і вугіллю.

Роман Шептицький, зєльський маг

У роботі задіює як темні, так і світлі сили. Не може визначитися, яку сторону йому вибрати. Веде самітницький спосіб життя.

Марина Зинов'єва, менталіст

Головний стимулятор її екстрасенсорних здібностей - головоломки. З рук не випускає кубик-рубик, має унікальну здатність - бачити події через обстановку і речі.

Наталія Бурьянская, таролог

Постійно спілкується з ангелами, які й привели її на 20 "Битву екстрасенсів". Щоб отримати відповіді, використовує карти Таро. Наталя прийняла рішення покинути проект в 1 випуск.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ясновидці Жанна Шулакова і Яна Пасинкова проведуть розслідування вбивства семикласниці.

Також "Знай.uа" писав, що єдина вціліла жертва "пологівського маніяка" відверто розповіла про своє життя.