Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні не буде ніяких складнощів на роботі. При цьому на вас чекає сильне емоційне потрясіння, стримати дратівливість не вийде. Остерігайтеся людини з минулого.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні на вас чекає неймовірний успіх завдяки чарівності, дружелюбності і креативності. Обговоріть плани з сім'єю, щоб отримати підтримку і пораду. Не пропустіть важливу зустріч.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні не варто очікувати якихось яскравих подій. При цьому вас можуть відвідати ідеї, які в майбутньому вдасться реалізувати. Записуйте їх - щоб не забути щось важливе.

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні вся ваша увага буде займати справи оточуючих. Близька людина може принести вам неприємності. Щоб менше переживати, спробуйте відволіктися з друзями.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

На цьому тижні ви отримаєте несподівані подарунки. Спілкування зі старими друзями або з новими знайомими принесе вам багато задоволення. Вихідні слід провести з рідними людьми.

Гороскоп на тиждень ДІВА

Цього тижня зірки радять вам розставити пріоритети, щоб впоратися зі справами, які раптово на вас навалилися. Сміливо вимагайте підвищення у начальства. Не забувайте про відпочинок.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні не можна дати нудьзі перерости в депресію. Для цього зважтеся на вчинки, яких самі від себе не очікували. Змініть імідж або зробіть косметичний ремонт у будинку.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

Цього тижня зірки радять перекласти всі задачі на інших і присвятити час відпочинку. Візьміть відпустку, щоб відправитися з друзями в незабутню і яскраву подорож.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні всі дзвінки будуть тільки зміцнювати вашу впевненість на шляху до успіху. Для завдань, які є важкими, вдасться знайти помічників. У вихідний рекомендовано "тихе" дозвілля.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні доля перевірить вас на міцність. Начальник буде весь час злим, а домочадці стануть ухилятися від своїх обов'язків. Будьте напоготові, особливо в кінці періоду.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

Цього тижня в робочих відносинах можлива напруга. Не нагнітайте конфлікти і не забувайте про свою кар'єру. Дайте долі шанс вас потішити, тим більше, що ви заслужили.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні обставини зіграють проти вас, але не варто опускати руки. У запалі рідним можна наговорити зайвого – пам'ятайте про це. Слідкуйте за собою і намагайтеся стримувати емоції.