Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні не буде ніяких складнощів на роботі. При цьому на вас чекає сильне емоційне потрясіння, стримати дратівливість не вийде. Остерігайтеся людини з минулого.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні на вас чекає неймовірний успіх завдяки чарівності, дружелюбності і креативності. Обговоріть плани з сім'єю, щоб отримати підтримку і пораду. Не пропустіть важливу зустріч.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні не варто очікувати якихось яскравих подій. При цьому вас можуть відвідати ідеї, які в майбутньому вдасться реалізувати. Записуйте їх - щоб не забути щось важливе.

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні вся ваша увага буде займати справи оточуючих. Близька людина може принести вам неприємності. Щоб менше переживати, спробуйте відволіктися з друзями.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

На цьому тижні ви отримаєте несподівані подарунки. Спілкування зі старими друзями або з новими знайомими принесе вам багато задоволення. Вихідні слід провести з рідними людьми.

Гороскоп на тиждень ДІВА

Цього тижня зірки радять вам розставити пріоритети, щоб впоратися зі справами, які раптово на вас навалилися. Сміливо вимагайте підвищення у начальства. Не забувайте про відпочинок.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні не можна дати нудьзі перерости в депресію. Для цього зважтеся на вчинки, яких самі від себе не очікували. Змініть імідж або зробіть косметичний ремонт у будинку.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

Цього тижня зірки радять перекласти всі задачі на інших і присвятити час відпочинку. Візьміть відпустку, щоб відправитися з друзями в незабутню і яскраву подорож.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні всі дзвінки будуть тільки зміцнювати вашу впевненість на шляху до успіху. Для завдань, які є важкими, вдасться знайти помічників. У вихідний рекомендовано "тихе" дозвілля.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні доля перевірить вас на міцність. Начальник буде весь час злим, а домочадці стануть ухилятися від своїх обов'язків. Будьте напоготові, особливо в кінці періоду.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

Цього тижня в робочих відносинах можлива напруга. Не нагнітайте конфлікти і не забувайте про свою кар'єру. Дайте долі шанс вас потішити, тим більше, що ви заслужили.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні обставини зіграють проти вас, але не варто опускати руки. У запалі рідним можна наговорити зайвого – пам'ятайте про це. Слідкуйте за собою і намагайтеся стримувати емоції.