Овен

Овен не зможе жити без того, аби мати особисті гроші, які не входитимуть у сімейний бюджет. Зовсім необов'язково, що він витратить їх на власні потреби, скоріше за все буде зовсім навпаки. Однак, якщо ви так сильно хочете знайти заначку, пошукайте в майстерні, гаражі чи його власній шафі.

гроші
гроші

Телець

Телець може зібрати у заначці значну суму, тому часто шукати його гроші не потрібно. Однак Телець, як і належить консерватору, з новими місцями не експериментує. Шукайте під килимом, у шафі на полиці під наволочками або просто в кишені старої куртки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Близнюки

Близнюки
Близнюки

Близнюки витрачають гроші просто блискавично, тому шансів знайти у них заначку майже немає. Тут треба діяти на випередження. Підсумувавши отриману від чоловіка зарплату і вартість всього накупленого в цей день, можна отримати реальний розмір заробітної плати і в наступний місяць чекати її з вже заготовленим списком предметів перший необхідності.

Рак

Раки обожнюють гроші й можуть економити практично на всьому, аби відкласти їх. Цей знак Зодіаку завжди буде зберігати власні гроші в порядку, купюра до купюри в красивій шкатулці чи коробці.

Лев

У нього все просто – ніяких заначок. У нього всі сімейні гроші та заначка для нього якось навіть образливою. Єдино, якщо з'явилися витрати, про яких дружині знати не слід, то Лев починає подвійну бухгалтерію і списує вартість букета для коханки на подорожчання бензину.

Діва

Діва буде збирати гроші, про які не варто знати дружині, лише для того, аби зробити їй самій подарунок або придбати щось необхідне для побуту. Тому шукати заначку не потрібно, до того ж ви її не знайдете, адже Діви все ховають надійно.

гроші
гроші

Терези

У нього всі матеріальні питання вирішує дружина, тому гроші віддаються їй повністю і з радістю. Це означає, що у Терезів у родині повна гармонія. А якщо Терези мають заначку, то в сім'ї криза. Дружині він не довіряє або навіть закохався в іншу, що теж вимагає грошей.

Скорпіон

Скорпіон завжди буде розділяти бюджет на свій власний та сімейний, тому це навіть не можна назвати заначкою. Якщо вам все ж хочеться знати, де лежать ці гроші, гадайте місце у квартирі, куди ви не підете ні за що, налякані його розповіддю про павуків в коморі або оголеного проводу в щитку. Ось там-то вона спокійненько і лежить.

Стрілець

Стрілець
Стрілець

Вважає, що він і одружився для того, щоб дружина зняла з нього вантаж ведення сімейного бюджету. І він прекрасно існує на цільові асигнування, які видаються йому дружиною в межах ліміту.

Козеріг

Яка б дружина йому не попалася, вона все одно непоправний марнотрат, від якої гроші треба ховати подалі. Інакше вона купить третій бюстгальтер, п'яту пару домашніх тапочок і йому шкарпетки, хоча в старих ще можна ходити і ходити. Рятує гроші від безглуздої загибелі Козеріг під меблями, причому віддає перевагу старим і перевіреним.

Водолій

Найдосконаліший тип, який може сховати не просто надійно, але з таким вивертом фантазії, що здогадатися, де заначка, просто неможливо. Одне відомо точно – місце буде самим несподіваним. Причому Водолію принесе невимовне задоволення спостерігати за спробами дружини знайти гроші, які зберігаються в гардеробі під устілкою її зимових чобіт.

Риби

Чоловік-Риба ховає гроші не тому, що вони йому потрібні, а просто з любові до мистецтва. Йому подобається сам процес, а не результат, який може виявитися плачевним. Коли гроші знадобляться, місце вже давно забуто, тому треба йти визнаватися до дружини. Тому гроші шукаються відкрито, усіма членами сім'ї і не один день.

Нагадаємо, що Зеленський запропонував дворічний мораторій для підприємців: що це значить та кого торкнеться.

Як повідомляв Знай.uа, скільки українців працюють після виходу на пенсію: цифри говорять самі за себе, до "покращення" ще далеко.

Також портал Знай.uа писав, українцям проведуть індексацію доходів: хто отримає більше вже в жовтні.