До настання 2020 року залишилося трохи більше 2 місяців, що потрібно знати про рік, який наступить вже зовсім скоро?

Перш за все слід пам'ятати, що 2020 — це високосний рік, і як всі високосні він буде сповнений різних небезпек. Тому важливо правильно спланувати справи на цей рік. Поради експертів допоможуть вам у цьому і підкажуть, що можна, а що не можна робити в цей непростий час.

Експерти в галузі біоенергетики називають період високосного року дійсно негативним. Тому, якщо на вас чеає якась важлива справа саме цього року, старайтеся, щоб не похитнулася впевненість в собі.

Загальні рекомендації

Саме у високосний рік вас можуть спіткати всякі невдачі, причому в найбільш невідповідний і несподіваний час. Можуть просто так без особливих причин зірватися важливі плани, можуть посваритися закохані і близькі люди.

Тому вам потрібно мати під рукою запасний план. Адже у найневідповідніший момент можуть активізуватися старі вороги чи з'явитися нові недоброзичливці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Екстрасенси впевнені в тому, що будь-який високосний рік є часом, коли ні в якому разі не можна займатися чорною магією. Це може накликати на вас лихо, а також позбавити удачі всіх рідних і близьких. Сюди можна віднести навіть різні ритуали з привороту чи відвороту.

У високосні роки часто відбуваються різні катастрофи природного характеру. Кожні чотири роки підвищується ймовірність землетрусів, ураганів, лісових пожеж. Багато катастроф відбувається і з вини людей, тому дбайте про свій дім. У далеких подорожах будьте уважними та обережними.

Фінанси і справи в 2020 році

Високосний рік негативно відбивається на важливих справах, пов'язаних з роботою і фінансами. Перше, що варто виключити, - дорогі покупки. Але без них часом не обійтися, адже щось завжди ламається, виходить з ладу, втрачається. В такому разі скористайтеся замовляннями на вдалу покупку, щоб не витрачати грошей даремно.

На роботі можливі чвари, конфлікти на рівному місці, проблеми з начальством, а також банальне зниження ефективності і продуктивності. Все це може відбуватися без якихось видимих причин. У високосні роки можуть зірватися переговори, в рази посилюється ризик прикрих дрібних помилок, які будуть вартувати вам в подальшому зусиль і нервів.

Домашні справи, здоров'я і настрій у високосний рік

Затівати ремонт чи переїзд у високосний рік точно не варто, проте бувають ситуації, коли це просто необхідно. У такому випадку потрібно неодноразово перевірити все для повної впевненості.

Що стосується дрібного прибирання та наведення порядку, то на це шкодувати свого часу точно не варто. Постарайтеся тримати свій дім в чистоті, тому що це дозволить позитивним енергетичним хвилях краще циркулювати по приміщенню вашого житла. Порядок добре позначиться на здоров'ї, про яке у високосний рік потрібно особливо піклуватися. Щоб 2020 рік пройшов без прикрих проблем, необхідно стежити за станом свого тіла, більше рухатися і не повертатися до шкідливих звичок.

Настрій в цілому буде стабільним, але можуть відбуватися незрозумілі та безпричинні збої, що відіб'ється на вірі в себе, на здоров'ї, на взаєминах з людьми. У будь-якій проблемі, яка може з'явитися на вашому горизонті, слід спочатку досконально розібратися.

Кохання та стосунки в 2020 році

Як би це дивно не звучало, але високосний 2020 рік експерти називають досить вдалим для весілля, проте доведеться ретельно все продумати, заздалегідь вирішити всі проблеми з гостями і взагалі зрозуміти, чи потрібно вам робити з цього пишну подію.



Проте, екстасенси все ж радять не поспішати з одруженням і переїздом до своєї коханої людини. Адже саме у високосний рік ви ризикуєте поспіхом додати собі неприємностей. Тому намагайтеся пізнати один одного краще, звикнути один до одного, перед тим, як робити важливий крок.

У спілкуванні з людьми в цілому варто потурбуватися про відсутність поруч енергетичних вампірів. Буде висока ймовірність наштовхнутися на недобросовісних клієнтів, колег, партнерів. У цей рік навколо вас стане більше людей, які думають лише про себе.

Нагадаємо, астрологи сказали, хто стане головним везунчиком в листопаді.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи сказали, які знаки Зодіаку найбільш емоційні

Також Знай.ua писав, як ведуть себе закохані знаки Зодіаку.