Наступний 2020 рік буде високосним, який налічуватиме 366 днів. У цей період можуть відбуватися дивні речі, тому варто бути обачним і знати, чого точно не варто робити у цей період.

За розрахунками стародавніх астрономів і математиків тривалість року дорівнює 365 доби й 6 годин. І для того, щоб додаткова чверть доби не ускладнювала розрахунки, було вирішено один раз в чотири роки додавати в календар додатковий день — три роки вважалося за 365 діб, а кожен четвертий рік в кінці лютого додавалися одні додаткові.

Високосний 2020 рік
Високосний 2020 рік

Експерти в галузі біоенергетики називають період високосного року дійсно негативним. Тому, якщо на вас чекає якась важлива справа саме цього року, старайтеся не похитнути впевненість у собі.

Стверджують, що високосний рік надзвичайно небезпечний період. Експерти радять не починати нічого важливого у цей період - бізнесу, будівництва, весілля, масштабних покупок. У високосні роки часто відбуваються різні катастрофи природного характеру. Кожні чотири роки підвищується ймовірність землетрусів, ураганів, лісових пожеж.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чого не можна робити у високосний рік:

  • купувати житло;
  • змінювати роботу;
  • починати власну справу, тому що вона може принести збитки;
  • якщо дитина народилася у високосний рік, варто брати за хрещених батьків родичів по крові;
  • поганою прикметою вважається робити весілля та вінчатися у високосний рік;
  • не можна купувати чи продавати тварин.

Високосний 2020 рік
Високосний 2020 рік

У спілкуванні з людьми протягом високосного року в цілому варто потурбуватися про відсутність поруч енергетичних вампірів. Буде висока ймовірність наштовхнутися на недобросовісних клієнтів, колег, партнерів. У цей рік навколо вас стане більше людей, які думають лише про себе.

Нагадаємо, повна гармонія у стосунках: ці знаки Зодіаку створені одне для одного.

Як повідомляв портал Знай.ua, стаж від 25 до 35 років: скільки доведеться працювати українцям для виходу на пенсію.

Також Знай.ua писав, Земля увійшла у знак Скорпіону: як вижити у складному періоді та що треба знати про "людей-запальничок".