Астролог Павло Глоба склав прогноз на листопад 2019 і розповів, кому зі знаків Зодіаку цей місяць принесе багато життєвих випробувань. Гороскоп 2019 підкаже, кому варто бути на сторожі, щоб гідно протистояти всім ударам долі. Листопад для трьох знаків Зодіаку буде особливо безпощадним.

Представники цих зодіакальних кіл в кінці осені постануть перед різними труднощами, серед яких втрата фінансів та негаразди зі здоров'ям.

Тельців чекають невдачі у листопаді

Телець

Астролог рекомендує тельцям бути особливо обачними, оскільки вони можуть зіткнутися з обманом або спробою нажитися на їхній доброті. Глоба переконаний, що недоброзичливці не дрімають тому радить Тельцям особливу пильність проявляти у всьому, що стосується грошей. Представникам цього знаку Зодіаку в листопаді варто утриматися від сумнівних фінансових вкладень і необдуманих витрат.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Діви можуть потрапити у затяжні конфлікти у листопаді

Діва

Представники цього знаку в листопаді будуть займатися з'ясуванням відносин з близькими та колегами по роботі. Існує ризик, що дрібні сварки переростуть в затяжний конфлікт та виникатимуть буквально із нічого. Задля уникнення неприємностей, Павло Глоба радить Дівам попрактикуватися у стриманості та освоїти мистецтво дипломатії. В кінці осені лише завдяки мирним переговорам буде можливо зберегти мирні та добрі відносини.

У Скорпіонів в листопаді виникнуть проблеми зі здоров'ям

Скорпіон

Скорпіонам в листопаді астролог радить звернути увагу на своє здоров'я. Організм подаватиме тривожні сигнали — важливо вчасно їх розпізнавати й вжити заходів. В кінці осені скорпіонів неминуче чекає погіршення стану здоров'я, можуть загостритися хвороби, пов'язані з хребтом і судинами. Саме тому Глоба радить їм пройти обстеження у фахівців.

Нагадаємо, раніше астрологи підказали дівчатам, як обрати ідеального партнера

Як повідомляв портал "Знай.ua", під час перебування Сонця в Скорпіоні найбільше пощастить 3 з 12 знаків Зодіаку

Також "Знай.ua" писав, які знаки Зодіаку створені одне для одного