За словами астрологів, у листопаді не варто сидіти на печі - це час активних дій. Перехід Марса в Скорпіон в другій половині місяця буде сприяти прояву амбіцій, бійцівських якостей, допоможе створити стабільне джерело доходу.

Жага змін опанує нами не на жарт. Хтось давно мріє змінити роботу, хтось - місто, хто ніяк не розірве виснажливі стосунки. Зважитися на сміливий крок - головне завдання листопада.

Овен (21.03-20.04)
Початок першої декади принесе Овнам наснагу і перспективи, а проекти і завдання, що застопорилися, нарешті отримають новий імпульс. Ви вступаєте в смугу удач і перемог. Не бійтеся ризикувати, рішучі кроки приведуть вас до виграшу. Однак ваша улюблена тактика "бачу мету і йду напролом" не принесе дивідендів. Було б правильніше обрати політику поступального руху. І не нехтуйте спортом - чим більше руху, тим краще самопочуття і ближче поставлені цілі.

Телець (21.04 - 20.05)
Є унікальна можливість зменшити темпи і розслабитися. Зірки радять не витрачати сили, відпустити проблеми і подбати про відпочинок. Добре б почати заняття йогою. Сказати жорстке "ні" шкідливим звичкам найлегше у вас вийде саме в листопаді. Третя декада місяця благоволить спілкуванню і знайомствам. Вдалою ідеєю стануть вечірки і торжества. Ви зможете познайомитися з впливовими людьми. Тим часом зірки настійно рекомендують утриматися від будь-яких ризикових кроків у сфері фінансів - авантюрні дії можуть привести до боргів.

Близнюки (21.05-21.06)
У цьому місяці доведеться трохи остудити свій новаторський запал і виступити в нехарактерній для вас ролі - хранителя старих істин. Зміцнюйте з таким трудом придбані позиції і не форсує події. Активно користуйтеся численними зв'язками - вони послужать добру службу, і навіть не один раз. У другій половині місяця ви потребуватимете підтримки і розуміння. Але далеко не всі зможуть покластися на близьких людей. Вірогідні відверті розмови, можливі конфлікти аж до розриву стосунків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще


Рак (22.06-22.07)
Вас чекає низка приємних подій, від вдалих покупок до зустрічей з друзями. Але якщо почуття безмежної відповідальності все-таки змусить вас коротати осінні вечори в офісі, будьте готові тримати удар. Зумієте впоратися з роздратуванням шефа - чекайте бонусів. В останній декаді доведеться більше часу приділити вирішенню фінансових питань. Від оформлення кредитів і розстрочок варто утриматися.

Лев (23.07-23.08)
"Сам себе не похвалиш, ніхто не похвалить" - ваш девіз на найближчий час. Ви любите компліменти, спалахуєте від них і звертаєте гори всім на радість. Але друзі і близькі тимчасово забули про це. Що ж, треба нагадати, щоб не постраждала самооцінка. Заперечити ніхто не посміє. Головне, справьтесь з роздратуванням і негативними думками і не зривайте гнів на домочадцях. Абсолютне прийняття і моральна підтримка в кінці листопада вам звбезпечені.


Діва (24.08-23.09)
Стратегічний аналіз - стихія скрупульозних Дів. Ось і займіться улюбленою справою. Зірки поставлять перед вибором: збереження сім'ї чи вільне плавання в океані пристрасті. Не допускайте ні краплі легковажності в ретельному плануванні свого майбутнього. Кінець місяця зажадає від вас педантичного ставлення до свого здоров'я. Можливо, доведеться обстежити щитовидну залозу і шлунково-кишковий тракт. Швидше за все, ви переглянете свій звичний раціон. Курс масажу і SPA-процедур - must have.

Терези (24.09-23.10)
Дозвольте непростим ситуаціям розгортатися без вашої участі. Доля розставить все по місцях і продемонструє свою мудрість. Ваш доля - спостерігати за дійством і мотати на вус. Не бійтеся щось упустити, будь-які ваші ідеї будуть буквально матеріалізуватися. Кінець осені присвятіть господарським клопотам, а їх накопичилося чимало. Це хороша пора для спільного облаштування домашнього гніздечка. Вільним Терезам саме час зайнятися пошуком своєї половинки. Проявляйте активність!

Скорпіон (24.10-22.11)
Якщо кого і можна назвати чаклункою, що розбиває серця, так це вас. Причому, коли все в коханні йде гладко, вам нудно - хочеться хвилювань, бур і шквального вітру. Ви усвідомлюєте свою здатність добитися бажаного за будь-яку ціну: від прямого тиску до вправного маніпулювання. І наявність ворогів вас анітрохи не бентежить, тому що немає противника сильнішого і хитрішого, ніж ви самі. Екстремальні ситуації не вибивають вас із колії, а навпаки, дають заряд бадьорості. Але остерігайтеся вставати в опозицію до світу - це загрожує сумом і подальшим самоїдством. Листопад обіцяє бути непростим, але дуже продуктивним. Обставини змусять докласти максимум зусиль, щоб радикально змінити своє життя, знайти покликання, поміняти роботу, отримати підвищення, утвердитися в соціумі. Особливо ваша активність зросте з 20-го числа, коли Марс увійде в Скорпіон. Не пропустіть можливість зробити доленосний крок.


Стрілець (23.11-21.12)
Кінець листопада привнесе істотні зміни. Особливо це стосується матеріальної сфери, а також роботи і бізнесу. З'явиться необхідність позбутися негативних думок, необґрунтованих страхів і скептичних поглядів. Ідей у ​​вас буде більше ніж коли. Але не кидайтеся відразу ж втілювати всі цілі в життя, спочатку переконайтеся, що точно не боїтеся своїх бажань. У коханні панує повне взаєморозуміння. Єдина причина сварок - ваша уява, що переходить усі межі. Направте енергію в мирне русло.

Козеріг (22.12-20.01)
Нарешті ви дочекалися зоряного часу. Все буде складатися легко і вдало. Навіть складні завдання так захоплять вас, що ви й не помітите, як вирішите їх жартома. В роботі впроваджуйте незвичайний підхід. Але постарайтеся не брати на себе зайву відповідальність, це загрожує емоційним вигоранням. Заслужені подарунки приведуть вас в чудовий настрій. В кінці місяця на перший план вийдуть сімейні та любовні взаємини.


Водолій (21.01-19.02)
Якщо хто і не боїться різких змін, так це Водолії, керовані непередбачуваним Ураном. Для вас незвідані землі завжди набагато цікавіші! Сміливо і впевнено позбавляйтеся баласту в життя. Якщо чистка пройде успішно, в кінці листопада відкриєте нову важливу сторінку. Правда, не вносьте радикальних змін в роботу колективу. Можливі конфлікти. Найкраще рішення в цій ситуації - переговори і акцент на позитивних перспективах для всіх.

Риби (20.02-20.03)
"Закордон нам допоможе!" Готуйтеся отримувати ділові пропозиції від іноземних колег, почати або продовжити вивчати мови, відправитися в далекі куточки світу. Ні секунди не роздумуйте! Товариськість і мобільність виштовхнуть вас із замкнутого кола в світле майбутнє. Можлива поїздка в інше місто або навіть країну: саме там відбудеться незабутній, але швидкоплинний роман, ви будете щасливі, і це головне!