Дівчина знімала відео зі своїм котом, але на тлі у дверному отворі побачили страшне - силует нереальної людини. Скріншоти з відео з'явилися в соціальній мережі Reddit.

Скріншот з відео

Дівчина записала для свого хлопця відео разом з котиком. Але хлопець прийшов в жах від того, що побачив у ролику - за спиною його дівчини у відкритій шафі можна розрізнити людиноподібний силует, дуже схожий на привида.

Хлопець розповів у соціальній мережі, що дівчина записувала відео в Snapchat. Він каже, що сам не вірить у надприродні явища, проте не знає, як ще пояснити силует людини в шафі.

Паранормальні явища

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Думки користувачів розділилися: одні вирішили, що дівчина просто зраджує хлопцеві, а інші - що це і справді міг бути привид.

Нагадаємо, раніше Netflix вдалося налякати своїх глядачів: після перегляду фільму Eli люди почали бачити привидів.

Також Знай.uа писав, що зомбі, відьми та мутанти окупують центр Києва: буде страшно весело.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що квартира Воланда з "Майстра і Маргарити" знову ожила, сусіди сходять з розуму: "Чуємо стогін і плач...".